| AnnonnimGirrl a întrebat:

HELP! Nu sunt sigurastraight faceSFATURI! Sunt cu prietenul meu de 2-3 saptamana desi ne cunosteam de mai multa vreme, el aratandu-mi ca tine la mine.Anul trecut prin sept/nov eram moarta dupa el dar eram doar amici. Dupa ceva timp am inceput sa il uit dar a inceput el sa tina la mine si m-a facut sa nu il pot uita, deci uita-ne impr:p.Problema e urmatoarea:
Atunci cand eram moarta dupa el si acesta ma atingea(lua in brate, etc)
inima mea o lua razna, eu eram in al noualea cer si simteam un FIOR superblove struck, dar acumstraight faceSuntem impr si eu nu mai simt acel "fior" de placere decat la unele saruturihappy
Am inceput sa cred ca "nu avem scanteie"laughingdar nu e asa pentru ca el ma iubeste, eu il iubesc si sunt sigura pentru ca atunci cand e langa mine sunt fericita, cand vorbeste cu vreo colega sunt geloasa si daca nu e in prezenta mea ma simt penibil:diar el.am destule motive sa cred ca ma bestelove struck
Atunci care e problema?:o
Ma simt foarte rau cand ma gandesc la asta. uneori ma enervez de fata cu el dar nu ii pot spune dc o facsad
Pur si simplu nu imi place faptul ca nu mai simt acel fiorcrying
Intrebarile mele sunt:
Ce as putea face ca placerea sa revina? Cum m-as putea linisti?
SFATURI! dau FunDooooooooIlove struck

Răspuns Câştigător
| AlessiaRebecca a răspuns:

Ok. asa am patit si eu. la inceput cand nu il ai esti =p~ dupa el. da dupa cand stii ca sunteti impreuna incepe asa sa te plictiseste. de ce? suntem la adolescenta. dar eu i-am dat papucii. si dupa crede`ma nu a fost bine deloc. si-a gasit alta prietena si ma simt asa de aiurea cand il vad ca intra pe mess si nu pot sa ii spun nimic. si sta cu aia toata ziua. sa nu faci greseala asta! Succes si incearca sal provoci nu stiu sa te faca sa te simpti mai bine. poate apare acel fior smug :* funda?

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vorbeste cu el si vezi poate rezolvi ceva bafta.

| Phutui a răspuns:

Vomita, racoreste-te si gandeste la rece! have a nice day