| Șttefania a întrebat:

Help!
O prietena de-a mea a facut-o cu un vibrator si a curs putin sange.Mai este virgina?
PS:Nu eu o prietena de'a mea:d
Funda@

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu are importanță cine este, jale mare că nu mai este virgină intactă, poate fi o deflorare incompletă. Numai medicul ginecolog poate spune cu exactitate ce este și cum este!
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| Cypronge a răspuns:

E posibil ca prietena ta sa fie in continuare virgina, iar sangele ce sa scurs sa fie doar o rana usoara provocata de vibrator, ii recomand prieteni tale sa se duca la un control ginecologic pentru a vedea daca nu sunt cumva alte cauze pentru sangerare.
Iar daca cumva a reusit sa se dezvirgineze singura desi ma indoiesc de asta deoarece dezvirginarea la o fata implica si anumite dureri pe care probabil ca nu ar fi suportat sa si le provoce singura. Sangerarile vaginale regulate sunt normale la majoritatea femeilor. Din pacate apar sangerari vaginale si intre menstruatii, dupa contacte sexuale sau dupa ce a aparut menopauaza.
Femeile se asteapta sa apara sangerarile vaginale pe masura ce uterul sufera transformari in timpul unui ciclu menstrual.
Recomand inca odata controlul ginecologic pentru a fi sigura ca sangerarea nu a fost cauzata de un alt factor medical.

| Daria a răspuns:

Virgina esti pana in momentul in care ai contact sexual cu un barbat.Cum vibratorul nu e fiinta, e inca virgina.

| elenaA_9063 a răspuns:

Cel mai probabil himenul s-a rupt, d-aia a sangerat.

| IxυυLєţ a răspuns:

Sigur, sigur numai e virgina laughing.

| 10011993 a răspuns:

Probabil i s-a rupt himenul...deci concluzia este ca nu mai etongue

| Ionutz a răspuns:

Nubig grin

| Alina21n a răspuns:

Nu.

| EsarfaRozZ a răspuns:

Nu, nu cred ca mai este, atata timp cat a curs sange, nu mai estehappy

Este trist ca s`a dezvirginat in felul acesta. Prima experienta sexuala ar trebui sa fie una pe care sa nu o uiti niciodata si sa iti amintesti cu drag de ea.

| Geo14 a răspuns:

Daca a curs sange, oricat de putin, chiar si o picatura Nu mai este virgina. Felicitari pentru prietena ta! A devenit femeie!
Craciun fericit!
Te pup.
Geoo,

| Anonim_5618 a răspuns:

"a facut-o cu un vibrator"
rolling on the floor)
nu prea cred

| clara1122 a răspuns:

Pai din moment ce a curs sange nu mai e virgina.

| danisam a răspuns:

Sigur nu mai eee...ce pacat