Buna! In general aceasta plictiseala a baietilor, este de fapt monotonie.Trebuie sa vii mereu cu ceva nou, sa ii propui diferite lucruri, sa incercati sa faceti in asa fel incat relatia voastra sa fie una foarte frumoasa. Poti reusi daca, de exemplu, ii faci cateva surprize.Cateva gesturi micute care sa ii arate ca il iubesti, ca vrei sa fie fericit.Sa te ajut, eu, iubitului meu i-am lasat un biletel in stergatorul de la masina cu 'Te iubesc suflet!", daca nu are permis poti sa ii pui in buzunar la blugi sau in alta parte.Sunt gesturi dragute care va vor ajuta in relatia voastra.Succes, lupta pentru relatia ta daca il iubesti! Te pup, ai grija de tine.
Pai...hmmm aiurea, incearcaa sa il provoci! toot ce tine de provocat! daca nu lasa-l! mai sunt si altii!
Ati facut deja sex? daca da poti sa il uimesti cu ceva nou si incitant sunt sigura ca o sa ii placa. Sau puteti sa incercati sa luati o pauza timp de o saptamana fara mesaje fara telefoane fara nimic. sunt sigura ca dupa aia o sa vi se faca dor unul de altul
Multumesc mult pentru raspunsurile date, ma bucur ca am mai ascultat si alte pareri! O prietena mi-a recomandat sa facem o pauza de 2 saptamani sa vad daca el isi va da seama ca tine mult la mine si ca nu merita ca relatia noastra sa piara asa si in plus, sa i se faca dor. Mie mi-e foarte dor de el si fiecare zi trece foarte greu pentru ca nu vorbesc cu el si stau ca pe ace ca nu stiu ce se va intampla. Sper ca totul sa fie bine pentru ca tin enorm de mult la el si la relatia nostra si nu vreau sa piara dintr-o fita de a lui, iar suferinta mea din aceste zile sa fie rasplatita cu dragostea lui si nu cu un '' adio''. Voi ce credeti despre aceasta pauza? Sunt sanse sa realizeze, sa i se faca dor? Astept pareri. Multumesc mult!
Si da, am facut sex iar unii mi-au spus ca poate din aceasta cauza s-a plictisit... ca nu mai am nimic nou de oferit :/ Nu stiu ce sa cred :/
Pai invita-l in oras sau pune-i o intrebare daca vrea sa va duceti la o plimbare sau sa te imbraci mai decent cu haine mulate (adica sa fie mai strimpte pe tine ca sa ti se vada (funful) sau (sini).
eu ti-am dat un sfat de baiat
poate am fost si eu de folos