anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help!
Sunt baiat am 14 ani si incep sa-mi pun anumite intrebari una dintre ele este: E oare normal ca pana acum nu am avut nicio prietena,nu stiu sa sarut Adica pentru unii li se pare stupid ca vai ai toata viata inainte si bla bla,dar pe mine ma ingrijoreaza baiat fiind si nu stiu sa sarut nu stiu,cel putin asta e parerea mea, as vrea sa stiu de la voi ce as putea face...si daca e un motiv de ingrijorare..eu ma simt foarte aiurea din cauza asta, in fiecare zi dupa teme ascult melodii triste si atat Am incercat sa abordez fete de 12-13 ani.dar una era innebunita dupa unu de 21 de ani si cealalta statea cu unu de 17 de ani Nu stiu ce sa mai fac....HEEEEEEEEEEELP

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Stai linistit! Pana la 18 ani ai timp sa inveti. Mai sunt si filmele.

| AlexanderAdrian a răspuns:

N-ar trebui sa te preocupe curvele care de la 12 13 ani au facut si sex deja de zeci sau sute de ori si de pedofilii care stau cu ele cu riscul sa faca inchisoare.

Ar trebui sa stai linistit, exista persoane care raman virgine si pana la 20 de ani. Gaseste-ti o fata apropiata de varsta si daca totul merge ok pe la 16 17 ani puteti sa si experimentati ceva mai intim, intre timp un sarut ar trebui experimentat cu cineva de care sa-ti fie drag nu sa te agiti ca n-ai facut-o pana acum de parca ar fi ceva asa de bifat pana nu-i prea tarziu.

| pietrean a răspuns:

De ce sa te ingrijorezi? Ai avut sigur alte preocupari:scoala, educatia.Totul la randul lui, nu ai de ce sa te grabesti sa fii "in rand" cu colegii tai.Cu cat iti impui sa faci ceea ce nu simti, vei fi fals.Mai mult ca sigur, atunci cand mintea si corpul tau, iti vor da semnale ca poti sa fii cu cineva, iti vei da seama.Si acea persoana, iti v-a admira felul tau de a fi, serios, atent, iubitor.Ce vrei de la niste fete de 12-13 ani? Nici ele nu-si dau seama ce e aceea dragoste!
Totul este sa ai incredere in ceea ce gandesti, in ceea ce esti si sa gandesti pozitiv atat despre tine, cat si despre viata de adolescent.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai sa-ti spun ceva despre baietii astia care te supara pe tine. Ei au 17 sau 21 de ani si umbla cu fete asa de mici? Ei bine, ei fac asta pentru ca nu sunt in stare sa-si gaseasca o iubita apropiata de varsta lor. Pur si simplu nimeni nu ii place si le este cel mai usor sa fie placuti de o fata asa mica, de un copil.

Asa ca nu iti face griji pentru asta, nu esit tu de vina. Sa nu te prind ca mai asculti melodii triste! Meriti sa zambesti, sa razi si sa glumesti cu prietenii tai! Ai o viata si traieste-o si simte-te bine!

Candva vei avea si o iubita. Eu am iubit prima oara la 16-17 ani. deci nu ai de ce sa te sperii!

Ai grija de tine, si uita-te si tu la un film, serial sau desen sa mai razi si sa te simti bine. Uita de fete in perioada asta. Fii tu insuti si vei vedea ca vor veni si ele cu timpul!

Numai bine, pustiu'!