| TomiiiTza a întrebat:

HELP! Sunt cu o fata foarte bunaa, si o curtez de nu stiu cand, si vreau sa imi fac damblaua cu ea laughing da nu stiu cum sa fac sa nu fac cv gresit plzzz indicatiii. FUNDA! pentru raspuns excelent!

Răspuns Câştigător
| StefanXy a răspuns:

Fii atent: te duci la ea cand nu e nimeni pe acasa si cand nu se intorc devreme, te duci cu ea in camera zici ca vrei sa vezi ceva pe geam sau cand se duce ea te duci si tu. Dupa de asezi pe pat si o chemi sa te sarute, o saruti si tu pasional cu limba si cat mai mult timp apoi o iei si va intindeti in pat... daca fata nu zice nimic pune-i mana pe fund apoi baga un pic mana pe sub bluza, daca nu zice nimic continua si excito cat mai mult tongue apoi dati tu bluza jos ca sa vada ea ca faci tu primul pas si ca vrei sa o faceti daca ea continua sa te sarute... inseamna ca vrea daca iti zice ca nu vrea sau ca nu e pregatita, altadata! bafta tongue

1 răspuns:
| ValyMT2 a răspuns:

Stai si tu mai mult tip cu ea si dupa invit-o la tine acasa. Du-te cu ea in camera ta si spune-i ca te duci pana la bucatarie (sa lasi un prezervativ la vedere ) dupa ce te intorci vezi cum reactioneaza cand incepi sa o saruti.