Frate fa ce simti. poate ar fi bine sa ii zici mamei. tale insa zii cu blandete ceva de genu"stii cum e sa fii indragostita prima oara?" si incepi sa ii spui povestea cum v.ati cunoscut, cum v.ati combinat...sigur va intelege, este mama ta...este cel mai bun prieten
Eu zic fata mea,sa ii dai papuci! Nu merita pentru un baiat oarecare sa iti scada notele la scoala, ceea ce mi se pare destul de penibil.
Ideea e ca, vei mai avea timp destul.Eu zic sa termini cu baietii,si sa te apuci de scoala, apropo, trebuia in intrebare sa mentionezi si varsta.
Mai mult de 13-14-15 nu ai.
Deci, nu spune nimic parintilor daca esti sigura ca nu o sa accepte asta!
Te pui pe treaba, iar urmatoarele 2 luni de vacanta de vara pe care le vei avea, iti vei face 100 de iubiti
Eu nu ia-s spune mameisincer.pentru ca dupa aia ar spune...numai la baieti de gandesti si chestii de genu`.adica daca stiu cativa prieteni si sunt prieteni adev cu care iti poti impartasi secrete fara probleme e oke. daca ai vrea ca ei sa nu mai stie,pentru ca poate nu ai deplina incredere si stai cu frica sa nu afle diriga, mama spune-le prietenilor ca te-ai despartit de el pur si simplu. daca nu vrei sa-i minti, ceea ce mi se pare oke...fa tot posibilul sa nu se afle.sau daca mama ta iti este o buna prietena-ceea ce laa mine nu estespune-i ca ai un prieten.atat tot si promite-i ca vei invata in continuare bine:*nu-i cine stie ce sa fii cu un baiat:*pup.