| Aura_9911 a întrebat:

Help! Sunt cu un baiat de un an si 7 luni. Il iubesc si ma iubeste. E totul frumos, ideea e ca a facut un gest care m-a cam speriat: Si-a tatuat numele meu pe mana dreapta, pe vena. nu stiu cum sa interpretez acest gest si cum sa il consider. dati-va cu parerea, va rog. sad Multumesc, dau funda. :*

Răspuns Câştigător
| Reka_8688 a răspuns:

Esti norocoasa! se pare ca el te iubeste foarte mult!
gandeste-te ca tatuajele tin o viata si el o sa te aiba fie ca vrea sau nu toata viata lui pe brat. probabil se gandeste sa-si petreaca viitorul cu tine. nu stiu cati ani ai sau cati ani are dar, sincer, nu mi se pare un gest foarte matur daca relatia are doar un an si 7 luni. totusi daca aveti peste 18 ani e ok big grin.

22 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

Eu zic ca vrea sa fie cu tine mereu.este indragostit nebuneste de tine.nu vad nimic rau in asta, sincer.

| CATALINA_2480 a răspuns:

Dependent de tine, nebun dp tine, te iubeste ce sa mai zictongue

| chucky_7511 a răspuns:

Buna :*
te iubeste foarte mult si ca dovada si-a tatuat numele tau day dreaming
ce gest frumos :X

| MeMyseIf a răspuns:

Pai tu ce virsta ai de ti-ai speriat din cauza... unui astfel de gest frumos? Draga, e totuk okey, asta inseamna ca e nebun dupa tine... bucura-te! Bafta in continuare cu asemenea tatuajelaughing

| Clauditza21 a răspuns:

Poate a facut asta sa te impresioneze... Poate te iubeste foarte mult si vrea sa isi aduca aminte mereu de tine si de numele tau oriunde ar fi.Nu cred ca ar trebui sa te sperie chestia asta.Eu cred ca e un gest curajos din partea lui.

| Miruuuuu a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa te sperie.
Probabil a facut-o din iubirehappy
E un gest pe care multi il fac pentru persoana iubita
El isi poate face griji despre asta in cazul in care va despartiti urat
Desi sper sa nu se intample. Funda?big grin

| Bubu_5492 a răspuns:

Cocalar

| gln a răspuns:

Te aprob bubu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amu ce faci? te dai mare ca ubi cocalaru si-o tatuat pe vena numele tau? NU NE PASAAAAAAA!

| MarkTawn a răspuns:

Dar fetelor le-au furat inima... Daia au viitor in spanglia!

| ripperstefan a răspuns:

O doamne iti explic eu daca si-a tatuat numele tau pe mana la vena inseamna ca te place foarte mul e un tip cool dar sa stii de la mine ca el ca dovada ca te iubesti sa tatuat pe mana la vena inseamna ca daca relatia sar distruge sar taia la ia.

| GuessWho_8607 a răspuns:

Lasa-ne ca nu te-ai speriat. Din contra, ti-a "crescut" inima. Cred ca erau si alte modalitati ca sa-ti arate dragostea. Daca va despartiti, trebuie neaparat sa-si gaseasca o prietena cu acelasi nume. NEAPARAT! laughing

| GuessWho_8607 a răspuns:

Ai vazut ca marmota aia de Andreea Tonciu si-a tatuat litera "G" pe picior pe vreamea cand vorbea cu Gianni Kirita, iar cand s-au despartit a zis ca acel "G" venea de fapt de la "Gucci", pentru ca ea adora firma "Gucci". Din cauza asta are nasul ala asa mare. (a patit ca Pinochio). laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te iubeste foarte mult

| Ririru a răspuns:

@MrNumePublic : LOL. =]].

Ca te iubeste inseamna! happy

| AndaWest a răspuns:

O mare tampenie, pe care o sa o regrete mai tarziu cand i-o da femeiesa cu tatuaju in caplaughingam avut si eu 2fosti care si-au tatuat numele meuhee heesunt vedetabatting eyelashesrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca sangele tau ii curge prin vene laughingbig grin... sincer nici eu nu as fi asa incantata de tatuaj.

| b3by13 a răspuns:

Nu inseamna neaparat ca o iubeste happy
cunosc nenumarate cazuri in care cativa amici ai mei au facut asta, dar cu tatuaje nebatute. nu e neaparat pentru ca o iubeste. poate vrea ceva in schimb happy
toata lumea stie cum sunt baietiiwinking asa ca sa fim seriosi.
cine mai iubeste in ziua de azi. rar gasesti un baiat care chiar sa te iubeasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea sex, clar!

| noob a răspuns:

Probabil e retardat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni buni, de narcisism ati auzit?

| liviuxas a răspuns:

Te iubeste mult.Esti norocoasa