| RalucaAlexandra a întrebat:

Help. Sunt de un an cu el. De vreo cateva saptamani in weekenduri a inceput sa iasa numai cu prieteni! Pe mine ma lasa balta.Cand vrea sa ne vedem, ploua afara si nu putem.Cand e cu prieteni uita mereu de mine.
Am zis ca ma inseala, am vorbit cu el, mi-a spus ca nu am incredere in el. Daca vreau imi da parole, tot, sa vad ca nu-mi ascunde nimic, doar ca atunci cand e cu prieteni vrea si el sa uite putin de tot, sa se distreze. Posibil sa se plictiseasca asa de mine... avand in vedere ca avem un an? Ce ar trebui sa faca sa-si dea silinta si el? oare ma inseala? cateodata se comporta de parca ar ascunde ceva, sau asa mi se pare mie.de obicei sunt FOARTE GELOASA doar daca vb cu colege sau cu alta fata, si sunt cam paranoia.
ce sa fac sa-mi acorde mai multa atentie?

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, fiecare are nevoie de libertate si crd totusi ca ar trebui sa ai incredere in el si sa nu fi asa suspicioasa. E normal sa mai iasa si el cu prietenii, asa sunt baietii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te neglijeze, trebuie sa isi faca timp si pentru. tine, sa te includa in activitatiile lui.Si eu ma enervam cateodata ca prietenul meu petrecea cam mult timp in compania prietenilor, desigur ca nu banuiam ca ma inseala, in privinta asta am incredere in el, dar totusi cand era cu prietenii, ma mai suna si isi facea timp si pentru. mine, de aceea nu prea imi bat capul.Cand e cu prietenii imi gasesc alte activitati, sau ies si eu cu prietenele, sau uneori desi e cu prietenii ma cheama si pe mine sa stau cu el si cu prietenii lui si mai glumim, povestim si ma inteleg foarte bine cu prietenii lui, ca amici nu am probleme.
Trebuie sa discuti cu el despre ceea ce simti si ce iti doresti, o buna comunicare e cheia.Mai iasa si el cu prietenii, nu e asa grav, dar daca vezi ca pe tine te neglijeaza si mai mult e cu ei decat cu tine si simti tu ca e rece fata de tine, atunci vb.cu el sa vezi ce se intampla.
O alta varianta, daca vezi ca face din astea, fi mai indiferenta, iesi si tu mai mult cu fetele si cand el iti propune sa va vedeti, spune-i ca esti cu prietenele, arata-i si tu ca poti fara el, amana intalniri, ca sa se simta si el cum te simti tu, sa vada cum e. Ignora-l putin si fi mai rece cu el, daca te iubeste sigur va nota schimbare din partea ta si sigur isi va da mai mult interesul. E rau daca dupa un an a intervenit plictiseala, poate nu e plictisit de tine dar una e cand esti cu prietenii, esti in largul tau, baietii mai merg la o bere, la un meci, etc, si alta e cand sunt cu prietenele.

| Floreenofficial a răspuns:

Propune-i ca sa iesi si tu cu prieteni lui.asta e chestia poate nu te vrea cu ei acolo fiindca are ceva de ascuns. straight face
cam multa libertate are totusi...sunt de acord cu asta, dar parca prea liber e. sad
succes! sad :*

| anaid a răspuns:

E clar suferi de atentielaughing lasa baiatul sa respire nici daca erati casatoriti nu ii faceai in halul asta daca iesea cu prietenii la o bere...
Daca o tii tot asa pot sa pun pariu ca in 2 zile te lasalaughing

| pictorul a răspuns:

Buna eu cred ca ceva tot este la mijloc si trebuie sa vorbesti foarte serios cu el si sa iei o decizie pana nu este prea tarziu.