| alexis_2224 a întrebat:

Help! sunt disperata.am avut un iubit de 2 ani. iar de la un timp a inceput sa ma ignore si sa refuze sa mai iasa cu mine pe afara.cand am avut un an am fost despartiti. fiecare avand o alta relatie apoi ne-am impacat.vara aceasta, eu am inceput sa ies fara el si sa mai vb din cand in cand cu fostul.intr-o seara am mers toti in afara de cel cu care sunt la fostul acasa. iar pe actualul la deranjat fosrte tare.am incercat sa vb cu el si a zis ca ma mai iubeste si ca mai vrea sa ne impacam dar nu acum pentru ca nu poate sa treaca peste.si ca l-am mintit.imi cere sa il las un timp sa isi revina. dar fosta lui iubita o sa vina peste cateva zile si din pacate am impresia ca o sa stea din nou cu ea.imi zice ca isi uraste viata si ca lui o sa ii fie usor fara mine pentru ca are tot timpul ocupatie.chiar nu mai stiu ce sa ii zic. mi-a cerut sa nu il mai stresez.am nevoie de un sfat inainte sa fie prea tarziu

Răspuns Câştigător
| bbubby a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te porti ca si cum nu te ar deranja acest lucru asa poti afla daca el chiar te iubeste sau nu mai vrea sa aiba o relatie cu tine. stiu ca te doare acest lucru dar din moment ce ti a zis ca ii e mai usor fara tine inseamna ca ori vrea sa vada cum il implori si il rogi din tot sufletul sa mai fie cu tine( ca din cate obs e inca sup pe tine pentru problema fostului iubit) ori esti indiferenta si il lasi pe el sa decida daca mai vrea o relatie cu tine. in caz ca ti extrem de mult la el incearca sa salvezi relatia ca nu cumva sa iti plateasca cu aceiasi moneda mai ales ca fosta lui iubita o sa se intoarca

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Pai castigai increderea fi mai buna si mai de trebuie decat fosta.nu sta tot timpu dupa el nul stresa dar nici nu-l lasa aratete vesela zambestihappy

| HotChoclate a răspuns:

Pai dupa ce faci faze de genul asta cum vrei sa se poarte cu tine?raised eyebrows acum fii serioasa.zii sa ia o decizie si gata.Sa fiti impreuna si se poarta normal cu tine ori va despartiti si gata.E mai mult o joaca decat relatie.

| Pepsi_3761 a răspuns:

Te mai si plictisesti stii.

| alexis_2224 explică:

Multumesc tuturor pentru sfaturi...sunteti de mare ajutor:*