Ooo Doamne! cum să fii însărcinată dacă aţi făcut sex protejat! (presupon că "protejat" înseamnă că aţi folosit un prezervativ, nu?). Dereglarea de ciclu poate fi cauzată de schimbarea majoră intervenită în organismul tău, de o banală răceală (motiv pentru care e şi culoarea mai închisă), sau pur şi simplu de stress-ul tău emoţional (unele femei sunt foarte influenţate de stress).
De unde şi până unde ideea cu cancerul?!?! Fii cuminte şi du-te oricum, la un ginecolog, ca să te linişteşti şi ca să te şi înveţe cum să procedezi pe viitor Sănătate!
E destul de posibil. Nu inteleg cum e ala contact sexual protejat dar a ejaculat afara? Nu era mai normal sa ejaculeze in prezervativ daca tot si-l pusese?
Fa-ti maine un test din urina de dimineata si vei sti sigur. Si nu mai provoca destinul dorindu-ti sa ai cancer. De cancer mori si cu asta basta, un copil e un dar si daca nu-l vrei tu, poti sa-l dai spre adoptie si sa faci o familie fericita.
OF, OF, OF,... Du-te imediat la un cabinet de planning familial, cu trimitere de la med de familie, si spune-i exact ce si cum, cu detalii, pe larg! SANATATE! Si pe viitor, mai multa atentie la fazele periculoase!
Mai fa-ti un test de confirmare. Daca a fost protejat si a si ejaculat afara, sunt slabe sanse, dar tot ce e posibil. Daca al doilea confirma o sarcina, programeaza-te la medic pentru control.
Daca sex protejat inseamna cu prezervativ, sansele sunt foarte mici sa ramai insarcinata si aproape la fel de mici sa fie o alta problema. Preferinta pentru cancer nu o discut deoarece cred ca ai scris-o doar ca sa ne descrii supararea.
Sfatul e clar: du-te la un control, macar dormi si tu linistita.
Nu dispera.ai cam putine date.cd o sa ai un raspuns cert o sa fii mai desteapta.banuiesc ca nu te astepti de la suport din partea partenerului, dar imi pare rau, regret enorm ca nu am lasat primul bebe pe care l-a avut nevasta-mea cand noi aveam 20 de ani.
Cum zic ceilalti....trebuie sa mai faci odata testul si in cazul in care apare tot asa fa o vizita la ginecolog
Sansa e f. f. f. f mica sa ramai insarcinata daca el si-a pus prezervativul normal in locul lui normal unde se pune de obicei! daca shii l-a pun in alta parte, da, sunt sanse sa ramai insarcinata, dar cel mai bine mai fa un test! si ink ceva, sa nu faci niciodata avort!
Ar trebui sa faci un test de urina la un laborator. da. ai putea fi insarcinata, deoarece spermatozoizii sunt nu numai in sperma ci si in lichidul de dinainte de ejaculare, sigur in nr mult mai mic. dar pentru suspiciunea ta de cancer ar fi bine sa faci niste analize mai amanuntite. iar de,, scapat,, de sarcina este alegerea ta in primul rand dar si al partenerului (ca doar a participat si el)dar dupa o discutie serioasa si ar fi bine sa discuti si cu un adult (mama de ex,)daca te poate ajuta sau macar sustine. gandeste-te bine. este o decizie importanta.sanatate. si succes
Deci brigaela a ajaculat afara din vagin insa in prezervativ
nu cred ca esti insarcinata pentru ca la unele teste a doua liniuta e usor vizibila si roz doar putin.
mai bine mergi la un medic
te pup multa sanatate:*:*
Mai fa un test si vezi ce iese dar atata timp cat contactul sexual a fost protejat nu ai avea cum sa fii insarcinata. Iar pentru binele tau mergi la medic si faci o consultatie si un test papanicolau este un test pe care fiecare femeie trebuie sa il faca macar o data pe an.
Cel imi bine ar fi sa te duci la ginecolog. fa`ti repede o programare si scapi de griji
N-ai cum sa fii insarcinata, asta teoretic, vezi sa nu fie altceva, mergi la ginecolog
Multumesc mult pentru sfaturi... m-am gandit la sarcina din cauza testului la care imi indica a doua liniuta usor vizibila
Cum poti sa spui ca ar fi mai bine sa fie cancer de col uterin? cred ca nu stii ce anume implica asta.In cazul meu e posibil sa am cancer si jur ca as prefera mai bine sa am un copil in pantece decat boala asta ingrozitoare...
beausingurlamasamea întreabă: