| MariaaFairytale a întrebat:

HELP! Sunt noua la o scoala si imi place de un baiat din clasa mea. happy
Ce sa fac? El stie doar cum ma cheama si ziua mea de nastere deoare ce este aceeasi cu alui.Nu am purtat niciodata o discutie. azi insa ma gandeam pentru ca am lipsit la 1 ora sa ii cer temele, asta ar fi o scuza pentru a incepe o discutie. Insa mai departe? Cum sa continui conversatia? Imi este teama sa nu il deranjez. In general cum sa ma bag in seama cu el? In timpul orelor mai aruncam cate o privire unul la altul..si asa imi vb-este nu are treaba, de ex. cand zice profa ceva de mine el zice "off mai Maria" :". Si azi aveam sport si nu am jucat impreuna cu toti si apoi m-a intrebat 'tu dc nu joci?'. Cum sa ma imprietenesc cu el..in pauze sta cu baieti. straight face

Răspuns Câştigător
| Curious9 a răspuns:

Eu sunt baiat. Sfatul meu pentru tine: fi originala. Daca apreciez ceva la o fata e sa nu se ia dupa X sau Y si sa foloseasca fraze vechi de agatat. Cei mai draguta situatie pentru mine a fost cand o fata mi-a zis ca ii place un baiat care incepe cu litera "C" si nu stie cum sa-i atraga atentia. Daca baiatul e receptiv o sa zica ca-i place si lui de o fata cu litera ( cu care incepe numele tau ) si dupa un zambet pe sub mustati si o privire "aiurita" sunteti deja prieteni. Ideea este sa il ti "ocupat", sa iesiti constant.

1 răspuns:
| Anonim2404 a răspuns:

Pai,faza cu temele e chiar ok, apoi analizezi si tu cum se comporta si e imposibil sa nu-ti dai seama daca te place sau nu
Si eu era inebuniiita dupa un baiat la scoala, care era cu 2 ani mai mare(practic1 jum)si chiar voiam sa ma remarce cumva si mi-am facut eu un plan tampit de care nu a fost nevoie, pentru ca, de fapt si el ma placea si a mers totul de la sine!
Oricum, ai grija, baietii pot fi foaaarte ciudati! :*