Si u crezi ca 4 ani de zile o sa tina la tine ...si foarte bine ai facut ca stiu si parintzii de toata aceasta relatzie in fine eu zic sa te despartzi de el. pentru ca e clar de ce te'a chemat la el si daca vrei sa nju ii renesty sentimentele te duci in parca pe o banca sa zicem si incepi sa ii spui ca u nu poti de la varsta asta sa ai relatii de lunga durata si ca nu esti ac celelalte fete ii spui clar si frumos ca nu pentru boala lui te'ai despartzit de el si pentru ca nu mai poti u... sper sa fie de folos ce am zis!
Pastreaza distanta momentan sa vezi ce ganduri are.Nu te duce la el deokmdata.
Daca nu il placi deloc desparte te de el
Ce mai putin etic lucru e sa stai cu cineva de mila
NU SE FACE ASTA
il faci mai mult sa sufere pentru ca odat si odat tot va trebui sa te desparti de el si pana atunci el aduna mai multe sentimente
Gand ca despartindu te de el ii faci un bine daca tu nu te simti momentan atrasa de el
Mama Ai si u abia 14 ani si umbli cu d-astia de 20 de ani. Stai fata linistita. Spune-i ca nu mai vrei sa fi cu el si gata. I-auzi te si mariti cu el. Despre copii n-ati vorbit? Si nunta cand o faceti? La majoratul tau? Doamneee La 14 ani inveti, cunosti lume noua, baieti noi, prieteni noi. nu iti faci planuri de nunta Ii spui, pur si simplu, ca tu nu vrei sa meergi departe cu el si gata. E sensibil, te iubeste vai ce sa ne facem. Nu-i bai, ii trece Hai pupici, si ce dracul, esti copil, lasa nunta
Ce-ti zic eu este sa te indepartezi usor, de el, sa fii cat mai distanta si mai rece cu el, si pana la urma se va desparti el de tine. Asta merge de fiecare data pentru ca se va satura de indiferenta ta.
Daca nu vrei sa fii cu el nu inteleg ce raspuns mai vrei. E viata ta, trebuie sa te gandesti si la cei din jur, insa in special la binele tau. Cu siguranta nu ti-e locul langa el, mai ales din cauza varstei.Nu te-ai intrebat si tu de ce la 20 de ani nu a gasit o fata apropiata de varsta lui? Vrea sa te pacaleasca.Nu merge la el acasa pentru ca ar putea sa te oblige sa faci anumite lucruri! Vezi-ti de copilaria ta!
E evident ca tu nu esti pregatita pentru o asemenea relatie si decat sa ajungi prea departe mai bine te desparti de el acum. Ii bine ca stie familia despre toata treaba asta in caz ca el o sa faca urat cum zici tu macar poti apela la ei.Si-apoi,4 ani e o perioada lunga de timp, tu acum iti formezi caracterul si acum e perioada in care e mai bine sa cunosti mai multi baieti decat sa te arunci direct intr-o relatie serioasa.
EraGGon întreabă: