Posibil sa ii placa de altcineva.Sau sa considere ca te "fierbe".Asteapta cateva zile si intreab-o din nou. Daca tot prieteni vrea sa fiti,mai dispari o data, indiferenta completa si vezi ce reactii are. Fetele sunt complicate, e greu sa inteleaga valoarea unui baiat si realizeaza asta numai cand il pierd si urmatorul se poarta urat.Atunci,realizeaza ca tu nu ai fi fost atat de rau sau atat de grosolan si te vor inapoi.Dar, de obicei, atunci e prea tarziu.Grea situatia ta,imi dau seama cum te simti, incertitudinea te omoara, mai ales cand ai fost atat de gentil si finut.Multa bafta!
Uite prietene treaba sta cam asa : Ea te tine ca solutie de rezerva pentru cand nu o sa aiba pe cineva.Intrerupe legatura cu ea complet ca este pentru binele tau.Acum probabil ca vorbeste cu cineva pentru o posibila relatie si vorbeste si cu tine ca sa te aiba ca rezerva.Nu trebuie sa fii mereu pe placul lor ca sa nu se supere ca se plictisesc repede, fa-le si zile fripte ca sa nu se obisnuiasca cu tine ca fiind un catelus.Si eu eram ca tine calm, linistit, amuzant, dragut dar am vazut ca nu se merita. Spune-i prieteneste sa treaca peste asta si sa te uite si sa nu mai vorbesti o perioada luuuunga cu ea. Succes
pisoiul007 întreabă: