Un raspuns since? Desparte-te de ea ca nu te merita!
Daca esti dispus sa accepti toate conditiile pe care ea alege sa ti le puna inseamna ca te vede ca un baiat usor influentzabil. Daca aveti o relatie serioasa ar trebui sa ai si tu un cuvant de spus, sa asculte si ce ai vrea tu de la aceasta relatie.
Daca a spus ca nu vrea nimeni sa stie de aceasta relatie si ca ea nu sta mult timp cu un baiaat...eu as fi de parere ca incearca un mod mai suptil de a se desparti de tine.ai putina demnitate si nu iti fie frica de durere si vb serios cu ea. Intreab-o pe ea tot ce te nelinisteste si roag-o sa fie sincera.
Daca o sa spuna lucruri grele sau mai putin placute incearca sa fi tare! nu ii arata cat suferi bafta
Acuma depinde si ce fel de relatie ati avut voi inainte... mi se pare ciudata conditia pusa de ea, adica eu daca as fi in locul tau nu as acepta-o, pentru ca va poate vedea oricine, si clar se aud zvonuri... nu e musai sa spui tu!
nu stiu ce sa zic, nu vreau sa fiu acum rea, dar gandeste-te putin, ea cu conditia aia iti taie tot elanul, de ce? poate nu mai tine la tine, si ii e rusine sa iti spuna direct, atunci ar avea logica si conditia...
Sunt unele fete care prefera relatiile scurte pentru a cunoaste cat mai multi baieti.Nu trebuie neaparat sa fie un motiv de alarma dar. lasa'i putin spatiu.fii mai misterios.asta ar putea sa o atraga!