| MadyMadutza a întrebat:

Help TPU, am o mare problema este o poveste ff lunga dar o sa vo zic pe scurt. Acum 3 luni m-am despartit de iubitul meu pentru ca nu il mai placeam. Acum o luna dupa ce a inceput scoalla si l-am vazut am inceput sa il plac din nou, Problema este ca el este combinat cu o prietena de a mea, ea incearca sa imi faca in ciuda de asta s-a combinat cu ell, incearca sa imi demonstreze ca ea e mai potrivita pentru el decat eu. Ea e o curva pana acum cu toti baietii cu care a fost si'a batut joc de ei. Dansa il joaca pe degete pe fostul meu iubit care chiar o place. NU stiu ce sa fac ca sa fie din nou al meu, inca tine la mine. Si nu cred ca m-ar asculta daca i-as spune ca iubita lui il foloseste. Va rog frumos sfaturi si fara misto DAu funda :*:*puppy dog eyespuppy dog eyes

3 răspunsuri:
| rotwath123 a răspuns:

Pai din partea mea spune-i ce i-ai zis in mesaj si spune-i ca nu-i frumos si intreab-o ce are cu tine caci si eu am fost inselat de una ca asta si imi vine sa o rup ( daca s-ar putea)

| IdicliuDaniel1995 a răspuns:

Draga mea nu mai poti face nimic... singurul lucru pe care il poti face este sa astepti straight face
povestea ta s-a intamplat la mine doar ca eu sunt baiatul in aceasta poveste si inca o iubesc pe ultima fata cu care am stat desi sunt cu o alta fata straight face incearca sa mai asteptiwinking eu unul mas intoarce la ea. Un singur lucru nu incerca sa il faci gelos... il dezamagesti complet straight face

| mona a răspuns:

Poti sa discuti cu el daca chiar vrei dar asta nu il va aduce din nou la tine, se poate supara pe tine ca ii jignesti prietena, mai bine lasa-l pe el sa isi de a seama cu ce fata sta, mai devreme sau mai tarziu o sa isi de a seama fi sigura