Doamne dar proasta mai esti...
Iarta-ma,dar fraieri ca tine rar ii auzi,si,desigur, plangand, caci habar n-au de viata.
Daca magarul ala a spus ca s-a sarutat cu ALTA cum Doamne iarta-ma l-ai iertat?! Esti dusa sau ai doar 12-13 ani?
Trezeste-te, fata, ca lumea nu e ca pe Cartoon Networks.
Desparte-te de el adica nu merita...te inseala pe fata chiar daca toare dal dracu, dar.DAR mai intai fii sigura ca poate nu-i asa! fii sigura pe tine ca te inseala si stuff alea alea!
Bah nu ma mai luati in *** de mine. Ca oricum nu ma despart de el. Cu oricate ar fi tot la mine se intoarce ca mereu s-a intors. Sunt de 5 luni cu el.
Daca ai peste 16 ani e foarte grav.esti o mare fraiera. daca ai pana esti iertata e normal la varsta ta!
Cum adica sa sarutat cu fata aia si u ii permiti?
pai cum adica e cu tine sau cu aia ar trebui sa stai de vb cu el:
cum adica nu e cu ia daca sa sarutat cu ea nu ii mai permite...se cam joaca cu tine
eu nu as permite asa ceva cum adica joaca la 2 capete...
Verifica ce se intampla,mai intai de toate! Te sfatuiesc sa ii umbli la mesaje si la apeluri si vezi daca e ceva suspect(cere-i telefonul cu pretext ca vrei sa te uiti la melodii sau la poze; fii discreta). Apoi ia legatura cu fata aceea,intreaba-i prietenii daca are vreo legatura cu prietenul tau sau poti sa o intrebi direct pe ea. Poti sa-i verifici si conversatiile de pe mess(daca ii stii parola). Dupa parerea mea,faptul ca ti-a zis ca a sarutato e un semn bun,inseamna ca tine mult la tine, ca e sincer, dar nu e exclus sa aiba o legatura cu tipa respectiva. Verifica ce se intampla inainte sa iei o decizie! Succes:*:*. funda?
Eu zic sa te desparti de el si sa-l uiti ca vad ca te ia de fraiera...si nu cred ca vrei asta.In locul tau de cand mi-ar fi spus ca s-a sarutat cu aia ii dadeam papucii
Nu merita sa il mai iubesti, si mai ales, el ti-a spus ca s-a sarutat cu alta? pfuai, i dadeam o palma cat el de mare. ma desparteam de el direct. poate sa zica ce vrea, doar nu l-a obligat domnisoara aia sa se sarute cu el...hai sa fim seriosi. fa ce vrei, nu iti spun eu ce sa faci, dar iti zic ca nu mai merita iubirea ta...
Inteleg ca il iubesti da suporti gandul ca el s-a sarutat cu alta fata? si ca poate e cu ea?
Mutubal întreabă: