| ale2005 a întrebat:

Help TPU! sad Am si eu o problema!

Am fost in luna mai intr-un schim de experienta in germania.In care mi-am facut un prieten. El imi spune mereu ca ma iubeste si ca i dor de mine si ca is cea mai tare fata si ca sunt numa a lui si din astea. Acum cateva zile am vazut ca pe peretele lui de facebook ii scrie o tipa: Ca te iubesc si din astea. Nu i-am zis nimica atunci cand am vazut pentru ca nu am fost suta la suta sigura. Dar azi cand am intrat pe facebook si m`am uitat pe peretele lui am vazut o intreaga conversatie intre ei doi...intre care tipa ii zicea lui ca au impreuna 2 luni si din astea, el ii raspunea ca da sigur mi-am notat data si din astea. Iar acum numa numai intra ca sa pot sa vb cu el!
Nu ma deranjeaza ca e cu o alta tipa sau ceva pentru ca sincer nu-l iubesc mai mult mi ca un prieten, dar ma deranjeaza ca putea sa`mi spuna: " Bai fato uite care`i treaba ii mare distanta intre noi si nu are rost si in plus am pe alta"... Dar el nu mi`o zis nimica si continua cu ideea ca ma iubeste![ okay, okay dar acum intrebarea mea e : cum puii mei sa-i spui unei persoane ca o iubesti? Cand tu ai vazut-o numa 10 zile ] Nu stiu ce sa-i spun si cum sa il iau

Imi puteti zice si mie cum sa il iua si ce sa-i zic? Ms mult dau funa:*si mersi ca v-ati facut timp sa cititi tot! Si va rog nu faceti glume tampitestraight face

1 răspuns:
| cupcake02 a răspuns:

Nici nu merita efortul. Daca te baga el in seama, spune-i ce simti in legatura cu el, adica amicitie si atat, dar nu ii spune tu din proprie initiativa nimic. Gandeste-te cu cate alte fete a facut fix la fel. Oare chiar merita efortul?