Buna! http://horoscop.rol.ro/......ioara.html intra aici, sunt cateva idei. dar nu uita, ca uneori dragoste cu sila nu se poate, asta o stiu din proprie experienta. oricum, incearca, nu ai ce pierde! bafta! :)
Hm, cine stie mai bine daca nu o fecioara?
Nu stiu daca e valabil pentru toate fecioarele, dar ele, in general, vor o relatie stabila, sigura. Se mai spune "E greu sa intri pe sub pielea unei fecioare. Dar si dupa ce intri, acolo ramai" sau cam asa ceva. In concluzie trebuie sa o faci sa se simta in siguranta, iubita, sa-i acorzi atentie, sa o distrezi, sa o asculti, etc... adica sa o faci sa simta ca in orice moment "esti acolo" pentru ea. A, si inca o chestie, nu incerca sa te contrazici cu ea .
Dar prea putin conteaza daca e fecioara, berbec sau scorpion. Daca va intelegeti bine. chiar crezi ca mai conteaza?
Bai omule,vezi ca nu poti sa crezi si in horoscop si in Dumnezeu(si sunt sigur "ca crezi")acum eu stiu ca raspunsul meu nu are nicio relevanta cu intrebarea ta,dar nici intrebarea ta nu are nicio logica cu realitatea, cum nici dumnezeu, nici horoscopul.
madalin150 întreabă:
George0197 întreabă: