Cea mai buna solutie ar fi sa mai vorbesti cu ea la telefon sa ti mai mult timp legatura cu ea sa vorbiti mai mult timp cu ea la telefon daca nu o poti vedea, si mai intreab-o daca a vorbit cu tatal ei si daca va puteti vedea la ea acasa.
E destul de greu sa-mi dau cu parerea, pentru ca nu am intampinat aceasta dificultate, dar daca dragostea din voi este asa puternica, fii sigur ca ea nu va renunta la tine, asa cum nici tu nu ar trebui sa renunti la ea. Stiu ca e greu sa nu-ti vezi persoana iubita un anumit timp. Incearca sa le castigi increderea parintilor ei ca sa te primeasca in casa lor fara sa fie ingrijorati ca ii faci ceva ficei lor. Ca o prima intalnire, fa o figura frumoasa si cumpara un buchet de flori siii vorbeste frumos, cu cuvinte alese, incat sa le dai de gandit ca esti un baiat serios, educat etc. Prima impresie conteaza [ asta daca nu te-au cunoscut pana acum ] Si in legatura cu fata. E destul de complicat. adicaaa pastreaza legatura cu ea, si nu te gandi niciodata ca nu va merge pentru ca nu o sa va mai vedeti. Daca parintii ei sunt de acord sa te duci la ea, e foarte bine, daca nu. O iei macar de acasa si iesiti afara undeva, intr-un loc cunoscut doar de voi, si vorbiti si faceti tot felul de nebunii ! Nu stiu in ce masura te-a ajutat ceea ce ti-am scris, dar. gandeste-te ca vine bac-ul si trebuie sa inveti. Bafta. Iti tin pumnii! Si inca ceva : Du-te in fiecare zi, dupa ea, la scoala, s-o vezi, banuiesc ca poti face acest efort
Offff,te apreciez! ti la ea.bravo!
Prin asta trec si eu ..nu o sa mai ma vad cu el 3 luni
si da, este greu..ma invatasem cu el...
nu mi'e ca este prea mult dar ..nu as vrea sa se raceasca relatie! relatiile la distanta nu sunt usoare. oricum. vorbiti mult, cumparati-va camera web sa va vedeti.