Restul cine? familia, parintii, prietenii?.Nee parerea mea este daca ti la el sa ramai. Daca va intelegeti super si zice ca nu e unul cum sunt unii dintre ei ramai.In schimb daca ai auzit ceva urat despre el sau ai ceea mai mica indoiala in privinta lui rezolv-o si nu inchide ochii la nimic.
Dar daca va iubiti? Ce mai conteaza? Fi-ti fericiti:XDoar e vara:X Ce e mai placut decat sa iesi cu cel pe care il iubesti la un suc? La plimbari lunci si interminabile prin parc?
:*
Fata.daca tu il placi si el te place, ce iti pasa tie de ce iti zici alti urmeaza inima si poate el si urmato atunci cand ti-a zis ca te place ...si daca nu arata si nici nu vorbesc ca un rrom.ce le pasa lor ce faci tu...asta as face eu. fata asculta instinctul si sentimentele, nu gurile rele.pup:*
Dar tu traiesti cu lumea? Daca il iubesti vorbele lumii nu au valoare.Cat despre parinti, nu-ti face griji.Mai devreme sau mai tarziu o sa accepte, chiar si de dragul tau dar o sa accepte
Hai sa-ti zic.Am fost si eu in aceeasi situatie ca si tine la fel era jumate rrom, foarte cizelat nu arata a rrom doar ca parintii mei nu au fost de acord. Acest lucru nu ne-a impidicat sa stam impreuna 2 ani! chiar si pe ascuns! Ne-am iubit, iar lucrul acesta a fost de ajuns. Familia lui era de acord cu relatia.Cand parintii mei imi ziceau sa numai umblu cu el eram orbita de dragostea ce i-o purtam,dar dupa ce m-am separat de el mi-am dat seama ca eu NICIODATA nu as fi putut sa traiesc in familia lui si nici el in a mea,eram total diferiti in modul de viata.
Cu toate astea orice are un sfarsit, eu am simtit ca intervenise rutina si asa ne-am separat... din pacate urat.Fa ce simti, asculta-ti inima!
MykyTha întreabă:
Anonima17191 întreabă: