| Volume a întrebat:

HELP TPU! In vacanta de iarna un coleg mi-a zis ca ma place. Eu l-am refuzat pentru ca atunci nu imi placea de el plus ca toate prietenele mele il considera un cocalar si ar face misto.
In fine, faza e ca eu acum m-am indragostit de el straight face dar cur*a clasei se da la el intr-una, ier el ii raspunde. Eu am sperat ca inca ma place pentru ca se si vedea asta. La ora de sport incerca sa-i convinga pe baieti sa ma ia in echipa cu el la baschet si pe mess mereu imi scria cand era on. Dar azi abia ca s-a uitat la mine, a stat numai cu cur*a aia straight face. Si in pauze statea cu ea, si in ora s-a mutat in banca din fata ei si tot se intorcea la ea, si au plecat impreuna acasa dupa ore.
Sunt sigura ca maine o sa fie la fel, dar as vrea sa schimb asta, sa-l fac sa se apropie din nou de mine. Cum as putea sa fac asta? Acum cand sunt langa el nu-mi vine nimic in minte despre care sa putem vb ca sa stam mai mult timp impreuna thinking
Plz help. fundita :*:*:*

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O sa se apropie de tine cand se satura de aia,din ce zici nu i o fata serioasa,dar gandeste te ca daca vei fi cu el poate aparea oricand alta,,tipa,, si iar ramai cu musca pe caciula, nu cred ca i de tine baiatu

| Rebecca009 a răspuns:

Pai daca l-ai refuzat... ce era sa faca, sa astepte dupa tine? Acuma, culmea, vezi ca se da alta la el, nu iti convine, dar de refuzat ai stiut sa-l refuzi. Ai gresit, suporta consecintele

| Myhayta1998 a răspuns:

Vrea sa te faca geloasa

| Volume explică (pentru Myhayta1998):

M-am gandit la asta dar l-am vazut cand ii trimitea mesaje in ora. Si nu cred ca stia ca ma uit la el. Plus ca dupa ore l-am vazut in statie ca o astepta si au plecat impreuna