Problema este diferenta de varsta, tu ai 19 ani ea 16, nici un tata nu ar vrea sa-si vada fata la 16 ani ca umbla cu unul de 19, poate daca mai creste... mai asteapta si tu un timp, incearca sa vorbesti cu mama ei, poate il mai calmeaza ea(pe tatal ei) sau incearca sa ii demonstrezi tatalui ca nu esti asa de rau pe cat crede... afla ce ii place si invita-l la o partida de peste, arata-i ca esti om cumsecade, poate daca ar sti ca tu esti fostul iubit al ficei lui, ar fi altfel, dar sa nu vrea ea sa nu mai fie cu tine, poate are pe altu.
Cand am citit povestea ta mi-am adus aminte ca si eu la inceput am fost in aceeasi situatie ca si tine. Eu aveam aproape 14 ani iar el 17, ne cunosteam de aproape 2 ani si eram doar amici dar dupa ne-am indragostit si mama mea era de acord cu relatia dar tatal meu nu putea sa conceapa asa ceva din cauza diferentei noastre de varsta. Pana la urma, ma saturasem sa am cearta in familie din cauza asta si dupa 1 luna de relatie m-am decis sa il aduc pe iubitul meu acasa, mama vorbise deja inainte cu el si incerca de foarte mult timp sa ii deschida ochii lui tata si sa ii demonstreze ca este un baiat la locul lui dar el nu credea dar, cand a vorbit intre 4 ochi cu el si-a dat, in sfarsit seama ca este un baiat de nota 10. De atunci, pot sa spun, ca nu au mai existat probleme, suntem impreuna de 2 ani jumate (eu acum am aproape 16 ani iar el 19) si el vine la mine acasa, eu merg la el si ma inteleg foarte bine cu familia lui, mama lui este ca si o a 2-a mama pentru mine.
Acuma iti voi spune ceva ce poate te va pune pe ganduri dar, dupa parerea mea, daca ea te-ar fi iubit cu adevarat ar fi facut orice sa il convinga pe tatal ei si nu s-ar fi despartit asa usor de tine. Daca vroia cu adevarat sa fiti impreuna, sa fie totul bine, AR FI LUPTAT PENTRU ASTA.
In legatura cu ceea ce vrei sa faci tu, adica sa vorbesti cu tatal ei, ar fi o incercare care s-ar putea sa dea rezultate dar de ce vrei sa faci asta daca ea ti-a jurat ca nu te mai iubeste? Eu zic sa te mai gandesti, las-o pe ea sa vina la tine si atunci cand va veni, discuta cu ea despre faptul ca vrei sa vorbesti cu tatal ei.
Bafta.
Sa stii ca daca ea ti-a zis ca nu te mai iubeste, cred ca e adevarat.
Nu vreau sa pun acum paie pe foc, dar e parerea mea.
Daca te-ar fi iubit ar fi luptat pentru relatie, pentru ca voi doi sa fiti impreuna.
Dar poti incerca. Ar trebuie sa ii zici cine esti, ca nici eu nu m-as duce sa ma intalnesc cu cineva pe care nu-l cunosc sau nu se identifica...
Spune ca e ceva important si serios, atata tot.
Incearca sa discuti cat mai politicos, nu tipa sau nu vorbi peste el.
Insa nu stiu ce sanse ai, daca ai zis ca e sever.
Oricum, mult noroc!
Bananacantareata87 întreabă: