Astazi este o zi speciala. Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Pentru tot ceea ce ai incercat si nu ti-a reusit, pentru tot ceea ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ceea ce ai cautat, dar nu ai gasit, azi ai nevoie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Astazi este ziua ta, crede in tine, macar asa cum o fac eu! La multi ani, te iubesc
Nu cred sa pot vreodata sa iti multumesc indeajuns pentru toata iubirea pe care mi-o daruiesti in fiecare zi, tu iubitul meu care cu blandete imi asculti nemultumirile si care imi dai sfaturi, sunt alaturi de tine in orice moment, iarta-ma ca poate m-am purtat ca un copil si am gresit, dar vreau sa stii ca iti spun sincer te iubesc si la multi ani, iubirea mea.
Poti sa-i scrii ceva de genul : La multi ani cu sanatate si tot ce iti doresti. Cu ocazia zilei tale de nastere as vrea sa iti spun cat de mult insemni pentru mine, as vrea sa iti multumesc pentru ca ai fost intotdeauna langa mine...etc. E o idee pe care o poti imbunatati. Oricum, important e ca mesajul sa iti vina din suflet. Daca ii faci o mica decalatie, cu cuvinte alese sunt sigura ca ii va placea, il va impresiona. Nu uita, totul trebuie sa fie din suflet.
din 3 mesaje o sa fac unul mare si frumos... wof nu stiu cui sa i dau fundita multumesc fetelor:*