I O pauza nu inseamna neaparat despartire dar fata poate avea o problema.
1. Nu incepe cu intrebari de genul "dar de ce?", "unde am gresit?" sau penibilitati supreme din categoria "mai da-mi o sansa, te rog!".
2. Uneori da rezultate, alteori este inutil. Oricum, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care poti sa le faci.
Prin urmare, imediat ce-ti cere o pauza, ofera-i pauza.
Spune-i simplu: "OK, sunt de acord".
II Va fi socata ca tu accepti senin propunerea ei
Atat de socata, incat va fi curioasa sa stie de ce reactionezi altfel decat si-ar fi putut inchipui.
Deci tine minte Unele femei iau in calcul si posibilitatea ca tu sa accepti propunerea, dar aproape nici una nu se va gandi ca vei fi de acord prin rostirea a doar 4 cuvinte: "OK, sunt de acord".
Oricum ar dezvolta discutia in continuare, cam esti stapan pe situatie.
Iar cand esti stapan pe situatie, poti starni aractie. Cand iti plangi de mila, nu obtii niciodata un asemenea efect.
funda?
Intr-un fel "okseed" are dreptate, mi-a placut raspunsul lui, dar totusi, daca nu e sigura de sentimentele ei inseamna ca nu te iubeste. Vrea o pauza= vreau sa ne despartim dar nu stiu cum sa iti spun sa nu te ranesc . Imi pare rau, stiu ca suna groaznic pentru tine, pentru ca stiu ce inseamna sa iubesti, dar totodata mai stiu ca durerea ca si iubirea dispar la un moment dat. Suferi putin, apoi trece. Cunosti alte persoane, si ajungi la concluzia ca nici nu a meritat cat ai suferit pentru ea. Nu trebuie sa cersesti iubire oricat de greu ti-ar fi. In afara de faptul ca in sinea ei e mandra ca "ala e mort dupa mine", arati doar disperare si te injosesti prea mult. Daca e sa fiti impreuna nu trebuie sa fortezi lucrurile. Lasa sa treaca timpul sa vezi ca poate o sa apara deja cu altul la brat. Eu i-am spus cuiva in fata ca nu mai vreau sa mai fim impreuna, si cu toate astea se ruga de mine, cersea iubire, devenea penibil. Nu cred ca ai vrea sa se intoarca la tine din mila, pentru ca daca va face asta tot nu va dura mult si veti ajunge de unde ati plecat. Vezi-ti de viata mai departe si nu te mai uita inapoi. Stiu ca sfaturile altora nu au valoare atunci cand iubesti, chiar daca au dreptate, dar o sa vezi adevarul mai tarziu.Bafta!
Eu cred ceea ce crezi si tu. Asta e.Da-o naibii
Mai sunt fete, trebuie sa stii sa le cuceresti doar.
Ma nu mai pune suflet ca unele fete sunt ca draq vor doar sa isi bata joc de tine si sa suferi, eu zic ca mai bine iti duce ea dorul decat sa il duci tu si de obicei cand o fata iti spune asta deja s-a terminat.fa tu urmatorul pas, gandeste-te bine
Frate, din experienta... e final... si la dracu cu ea, vin altele, daca ai 16 ani sufera in continuare, e din cauza varstei nu a ta sau a ei:d
Lumea este plina de fete, cauta alta, nu mai sta dupa fundu ei ca un catelus, ca daca vei mai sta mult le vei pierde si pe celelalte. Succes in cautare!
Cauta pe alta... daca are sentimente pentru tine sigur o sa te caute si o sa vrea sa fiti din nou impreuna.stiu din proprie experienta))))
Stiu sentimenul acela. Si eu am patit sa zicem acelasi lucru am fost 3 luni impreuna si apoi am fost despartiti o luna dupa care el zicea ca vrea sa ne impacam au urmat alte 3 luni in care am fost impreuna imi zicea in fiecare zi ca ma iubeste si ca nu va mai repeta greseala de a ne desparti.Dar el a facut-o a vrut sa luam o pauza iar dupa o luna l-am vzt cu alta la brat. Nu se stie niciodata poate o sa fiti iar impreuna. Si sper acel lucru. Dar sa stii nu sau terminat fetele mai sunt o gramada, trebuie sa fie acolo o fata care o sa te iubeasca! Mult noroc!