| lma a întrebat:

HELP,TPU! vreau sa incep prin a spune ca nu stiu sigur ce inseamna petting, dar crd ca am practicat...adica acum 2 seri,s-a intamplat sa intrec putin masura cu prietenul meu,dar complet imbracati,doar atingeri, mangaieri, etc.si faza e ca nu mi-a venit menstruatia, adica nu stiu o data sigura, dar mi se pare ca a intarziat.as dorii sa stiu, daca cumva, prin absurd pot fi insarcinata.adica,nici nu stiu daca prietenul meu a ejaculat, dar totusi, prin haine!? insa sunt stresata..va rog ajutor!

Răspuns Câştigător
| Picasso a răspuns:

Nu mammy, nu esti tranchila! Daca e pentru prima data, uneori senzatia asta, poate aduce la intarziere, sau poate mai fi si din cauza la pastile, adica daca iei pastile de rinichi de etc! Pettingul este ceva asemanator, insa cu mai putine haine pe voi, sau mai bine zis, in asternuturile goale smug, fara sa existe penetrari tongue! Atingeriile sa fie reciproce! E un joc de a iti studia corpul propriu cat si al partenerului, adica afli zona care il excita pe cel de langa tine! Ahh uitasem, stimularea sanilor de catre partener ( atunci cand se joaca cu sanii tai, ii atinge si etc ) ajuta la cresterea lor tongue! Nu fi speriata, ca nu ai de ce tongue

4 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Copilasi,manca-v-as vidul din creieras! Lasati englezismele! Tie iti vine sa crezi ce-ai scris? Sper ca e gluma...alta gluma proasta!

| Pozitivca a răspuns:

Nu nu esti ...Si sincer am prietene care isi faceau griji atunci cind le intirzia menstruatia, fii calma menstruatia nu permanent e regulata adica poate intirzia si 10 zile sau chiar si mai mult, dar si din alte cauze ...Succes.

| FrozEenSoul a răspuns:

Petting = 2 Persoane, complet dezbracate, care se ating reciproc... (La inceput fiecare zice anumite reguli/restricti)
Daca nu ai facut sex, nu ai cum sa fi insarcinata. Daca ai fost stresata fi SIGURA ca de aia ti-a intarziat menstruatia. Funda? big grin

| hässlich a răspuns:

Cred ca ai 11 ani straight face Alt motiv nu vad pentru care sa fi asa naiva!