anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HELP URGENT!
dragii mei, va rog sa ma ajutati cu un sfat. M-am intalnit luni cu tipul cu care conversam de mai bine de 1 luna,totul a decurs foarte frumos,ne-am distrat,am ras,am discutat,atata tot ca nu l-am lasat sa ma pupe desi tot incerca...
Dupa intalnire am mai vorbit ca a fost frumos,etc, dar treptat a devenit distant, si desi i-am lasat timp sa stea cu gandurile lui pentru ca exact in ziua urmatoare intalnirii a picat un examen de profesie,abia ieri mi-a spus ca,dupa ce i-am pus niste intrebari in timpul intalnirii ref. la fostele, si-a dat seama gandind la rece ca nu a facut tot posibilul sa evite despartirea, ca deocamdata are prea multe probleme si nu vrea sa vorbeasca cu nimeni si ca i-ar place sa fim amici.Deci inseamna ca ori se mai gandeste la fosta, ori nu stiu. EU m-am indragostit...nici nu stiu ce sa fac. parca i-as si spune asta, dar nu stiu cum o sa reactioneze.Va rog, un sfat!

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Nu se merită să-i mai spui ceva, în primul rând pentru că el nu te poate accepta, nu și-a limpezit gândurile, și mai ales, ceea ce ți-a zis a fost un moment urât venit din partea lui.
Refuzi să-i lași spațiu și o să stai lipită de el, bine, rămâi alături în calitate de prietenă, poate va accepta. Și poate, dacă își dă seama că te-a rănit și lasă la o parte gândurile prostești legate de trecut, poate se va apropia și el de tine.
Și abia atunci vei simți dacă e sau nu momentul să-i spui ce simți.

Nu fă greșeala de a-i spune acum ce simți, pentru el n-o să conteze, nu te poate trata altfel și vei suferi mai mult.

6 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Buna!

Din moment ce esti indragostita fa tot posibilui sa il ti langa tine. Da-i motive sa se indragosteasca si el de tine, iar daca el inca se gandeste la fosta, lasa-l sa plece. Nu poti tine un om cu forta.

O zi frumoasa! happy

| Adda0a0 a răspuns:

Daca el ti-a spus ca a realizat ca nu a facut tot posibilul sa evite despartirea inseamna ca are un regret si inca si-ar dori sa fie cu fosta.
cred ca ar trebui sa il lasi sa mai incerce, sa ii lasi spatiu.
daca tu esti indragostita de el ii poti spune sincer si deschis ca nu ii poti fi amica pentru ca simti ceva mai mult iar el va decide daca va fi sau nu ceva intre voi. insa ai putea sa ii ceri sa fie sincer daca ar simti sau nu ceva pentru tine ca sa nu te amageasca fara rost.
daca spune ca inca are sentimente pentru fosta cred ca ar trebui sa treci mai departe
stiu ca nu e usor dar nici nu poti sta dupa cineva care nu simte la fel kiss

| secret093 a răspuns:

Daca te-ai indragostit, lupta pentru el. Doar n-o sa stai cu mainile in san sa vezi cum se intoarce la fosta, asa ca treci la treaba. Ia-ti inima in dinti si spune'i ce simti si ca '' fostele sunt foste, deci nu mai merita'', si ca vrei sa fie doar al tau. Ai grija, sunt sentimentele tale in joc :* Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru secret093):

Dar daca ma vede ca pe o amica, ce as putea face? Ii tot scriu de dimineata un mesaj in care ii spun ca m-am indragostit si cu parere de rau ca stiu ca nu e momentul pentru el si ca desi poate nu ii pot oferi ce i-a oferit ea, eu totusi sunt prezenta, dar mi-e frica sa dau send...

| anonimg a răspuns:

Esti pregatita pentru casatorie? Dcaca nu, atunci pentru ce iti faci prieten?
Iar daca da, nu cauta niciodata un baiat care este deja intr-o relatie.
Gandirea ta trebuie sa fie ca si a lui: la rece. Poti alunga fluturasii din stomac. Nu mai iesiti impreuna pana cand el nu se va rupe cu totul de vechile idile, si pana cand nu sunteti amandoi pregatiti pentru casatorie. In felul acesta vei fi scutita de multe necazuri. Amandoi.
Ratiunea sa domneasca peste inima, si nu invers.

| Cristiann25 a răspuns:

Eh asta e nu l-ai lasat sa te sarute acum suporta consecintele.El s-a gandit clar ca nu-l placi si de aia ti-a spus ce ti-a spus!