Ai o mare problema daca ai acceptat asa ceva, chiar daca cu cel cu bani nu te culci (ceea ce mi e cam greu sa cred)
Cel de 1 an daca te a lasat sa faci asa ceva clar nu te iubeste sub nici o forma, esti un obiect de castigat ceva banuti pentru el pentru ca el e un ratat lenes care nu munceste sa te tina langa el si sa iti ofere numai el tot ce e mai bun,
Iar al 2 lea saracu daca nu stie de "combinatie" nu stiu ce sa zic de el.
Din partea mea termina in **** cu amandoi si baga ti mintile in cap!
Mai pai ce sa zic ...eu zic sa ramai cu asta mai mare, dar totusi vezi ca e posibilitatea sa se plictiseasca de tine sau cand va certati un pic sa iti arunce asta in fata ca nu ii esti "fidela" si sa iti dea peste nas.
Eu una as ramane cu asta cu care te-ai bagat "pentru bani" cu toate ca mi se pare super aiurea, si mai aiurea e ca si iubitul tau a acceptat. si mi-e mila de saracu copil ca ai profitat de el.
dar na.Eu l-as alege pe al doilea.
dar tu stii mai bine ce simti.
Ai o mare problema care de fapt e mica pentru ca esti o tarfa... scuze de limbaj da totusi esti
Pffff pai primul a fost de acord cu relatia ta cu baiatul cu banii pai de ce ar fi de acord ce are de castigat din relatia asta? nu inteleg cum poate sa te imparta cu altul e tare ciudat este cumva insurat? daca vrei poti sa imi trimiti mesaj privat cu mai multe detalii ca sa inteleg mai bine unele chesti.
Sincera sa fiu, imi provoci greata, te f... cu acela mai mare cu 10 decat tine, si cu celalalt stai pentru banii, si nici macar nu te f... cu el. Problema este ca acela cu banii crede ca esti virgina. Dar ce naiba ca o fata care nu mai este virgina se cunoaste din mai multe puncte de vedere, cu siguranta este un baiat linistit, sincer, care poate chiar te iubeste, dar nu al meriti. Acum va intreb eu pe voi, cum sa mai ai incredere in fete? sincer, imi pare foarte rau de baiatul acela cu bani, incat de tine, si unchiul acela al tau mai mare cu 10 ani, care cu siguranta se crede vreun smecheras, care te face pe tine sa tragi banii dupa celalalt, imi provocati greata. Chiar daca ajungi sa al iubesti pe cel cu banii, daca o sa afle toata povestea aceasta nu o sa te creada ca al iubesti, si o sa iti dea papucii. Sincer sa fiu curvele ca tine nu cred ca pot sa iubeasca altceva, in afara de banii.
Asta e.trebuie sa renunti la unul care iti place mai mult daca vrei sa ti relatia pe picioare.eu asa as face
Nu esti normala asta e tot! Iti place sa profiti! Dar ai sa vezi mai tarziu ca ai sa regreti sunt si eu fata si am o relatie cu un barbat tot cu 10 ani mai mare decat mine dar avem aceasta relatie de 5 anisori si ne este foarte bine impreuna... daca tu crezi ca procedezi bine este problema ta dar esti ieftinaoricum tot ce ai scris mai sus eu nu cred, cu siguranta nu a fost acel primul si nici ultimul! Dupa ce am citit randurile tale te-am citit si pe tine... fetito am terminat faculta de socio-psiho deci baga-ti mintiile in cap si nu mai prostii! Ieftinaturi sunt la tot coltul scuze ca ti-o spun asa dar dupa cum ai vazut baietii au aceeasi parere ceea ce e si normal! Nu conteaza varsta ci intelegerea! Si totusi cred ca unchiul cum preciza cineva mai sus nu stie nimic de fapt ca tu il inseli cu altii nimeni nu e prost mai fetito! Dar te inteleg esti fara minte!
Te duci la el si il iei de cap si ii bagi limba in gat
fi rea (asta a fost raspunsul tau la o fata care a pus intrebarea cu sarutatul si tu te crezi cuminte ma fato ma mai invata sa minti)
Anonima17191 întreabă: