anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help va rog.deci.am un prieten de aproape 11 luni.suntem din orase diferite(nu foarte departe unu de celalalt) dar ne intalnim numai sambata la jumatatea drumului. faza e ca de 3 zile e plecat din oras de la el si ma tot evita sau nu stiu.nu prea mai vb ca inainte...ba e prin oras cu prietenii lui, ba e ocupat, ba nu poate de ai lui nu stiucrying((. cand putem vb si noi, stam decat 10 min cel mult 30 de min si trebuie sa inchidem din cauza rudelor lui. ii dau mesaj acu ca cf si spune ca e in oras, joaca biliard etc etc si ca sa vb mai tarziu si asta dureaza toata ziua(de la 10 pana seara la 8) nu pot da de elstraight facestraight face. imi spune cand vb ca ma iubeste ca nu vrea sa ma piarda, ca stie ca il inteleg da pnm...asa face si cand iese in orasul lui cu amicii lui da dupa ce termina ma suna, e aici nustraight facece sa inteleg? ori sunt paranoica ori nu stiu.

Răspuns Câştigător
| pisy_9676 a răspuns:

Cind esti cu el fii sincera si incearca sa ii spui ca s-a schimbat ca te deranjeaza comportamentul lui si vezi ce iti va zice el. daca iti spune ca te iubeste spune-i sa iti demonstreze nu numai cu cuvintele dar si cu faptele

1 răspuns:
| Raull a răspuns:

In situatia asta sunt si eu. daca ai vrea sa discutam mai multe. ai privat happy