anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help
va rog este urgent! va rog din suflet!
Eu sunt impreuna cu iubitul meu de 5 luni ..VA spun ca ma inteleg cu el mai bine decat ma inteleg cu orice alta persoana..eu am 15 ani.el 17.
dar e mai scund ca mine...si nu are o situatie materiala prea buna.
mama il considera sarac ...urat...prost.
si mi-a zis ca daca ma prinde ca sunt impreuna cu el..nu ma mai lasa afara...ai mei sunt foarte duri.
noi ne prefacem in fata alor mei doar amici..si i.am batut lui mama apropoul si a zis ca nu ma mai lasa cu el.dar dupa am zis ca e doar o gluma.
va rog...ajutati.ma..noi o ardem asa pe secret relatia.dar daca afla?
ce ma fac?
vreun sfat?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu-i zice si gata. Sunt sanse sa nici nu mai fiti impreuna la anul asa ca nu merita sa te certi cu ai tai din cauza lui.

| Emilian65 a răspuns:

Ce ardeti? Relatia sau flacara iubirii?

| sofisis a răspuns:

Ma, eu nu sunt pentru mintit parinti. Dar...de cand lumea si pamantul pustanii au prietenii pe ascuns de parinti. V-a lovit pe toti in cap sinceritatea? Atata timp cat nu complici relatia cu sex ( pentru ca inca esti mica), nu vad ce faceti asa gresit. Si daca afla, asta e. Nu ai ce sa faci. Suporti consecintele. Orice in viata are un pret.

| Samariteanul a răspuns:

Hmm,ar trebui momentan sa pastrati totul in secret pana gaseste ceva de facut si scapa de situatia aceea materiala care il incurca.Vezi si tu ce obiective/vse au parintii tai ca sa paota sa vaca si el ceva are sa-i impresioneze.Asa,crede-ma am si eu o prietena la care tin foarte mult, dar situatia ei materiala e de 50 de ori mai buna decat a mea si incerc sa invat bine la liceu, sa nu devin prost, sa nu fiu influentat de gasti si sa raman cu ea pentru ca parintii ei sunt oamenii importantii si muncitorii si nu vreau sa ma considere un prost asa ca trag cat pot de tare.