| MestecGuma a întrebat:

Help va rogsad
Sunt cu cineva de 22 de ani [ baiat ] si eu i am zis ca am 17 deoarece deja imi placea mult de el si chiar il si iubeam putin. si am zis la disperare. numai stiam ce sa fac eu de fapt am 14 stiu ca am gresit.sad Suntem impreuna de 4 luni mentionez ca momentan doar virtual.
Si nu stiu cum sa-i zic adevarul lui el a zis ca daca nu ii zic peste 2-3 zile renunta la noi.crying totul a inceput cand i-am zis eu ca trebuie sa ii zic ceva ff important atunci prinsesem curaj. dar dupa. numai simteam ca si cand as avea ceva in stomac nu fluturasihee hee ca si cand ar face cineva o coca si ar framantao...sad
Si as vrea sa-i spun si mamei si nu stiu nu cred ca ar accepta e diferenta de 8 ani. intre noi conteaza adica. este asa mult precum cred eu?sad
deci. cum ar trebui sa le zic la aman2 si. cui sa-i zic primul.sad lui daca ii zic si e de acord poate mama nu e si invers.sad ce sa fac il iubesc numai pot lui trebuie sa ii zic in 2-3 zilesad
Help me FUNDA crying

Răspuns Câştigător
| 5123fsda a răspuns:

Poi nu ii mare diferenta, eu cunosc pe cineva intre care is 20 de ani diferenta...tongue si zii prima data mamei tale sa vezi ce zice ea(ca nu cumva dupa ce ii zici lui si accepta sa ramaneti sa nu ii convina mamei tale si apoi sa trebuiasca sa va despartiti)tongue
Mult noroc...tongue

11 răspunsuri:
| Mao a răspuns:

Sunteţi împreună VIRTUAL! Drept urmare, relaţia voastră NU EXISTĂ dacă nu e bazată pe fapte REALE (îmrăţişări, săruturi etc.).
Ai 14 ani! Îl iubeşti? Spune-mi atunci ce e iubirea. Descrie-mi-o şi mie, te rog, pentru că nu cred că tu CHIAR îl iubeai / iubeşti.
Ceea ce ţi se pare ţie dragoste, e probabil atracţie fizică, sau, cel mult, îl placi. Dar nu l-ai întâlnit niciodată, deci nu confunda sentimentele.
Apoi... dacă îi spui adevărul, poţi uita de relaţia asta! Nu zic să minţi, din contră. Termin-o cu el. Nu te lua după sfaturile tâmpite cum că "vârsta nu contează", sigur că contează atunci când tu ai 14 şi el 22. Tu eşti un copil. Mai ai atâtea de învăţat. El e un adult (ar fi fost în toată firea dacă nu-şi făcea relaţii virtuale), probabil face o facultate / munceşte.
E unul dintre mulţii prieteni pe care îi vei avea. Gândeşte-te cum ar reacţiona mama ta, care te iubeşte şi încearcă să te protejeze, să afle că tu ai un prieten cu 8 ani mai mare. Pe care nici măcar nu l-ai văzut face-to-face vreodată. În primul rând şi cel mai probabil, poţi uita de internet. Şi apoi vei avea parte de o foarte lungă morală cum că îţi trebuie băieţi de vârsta ta. Şi are dreptate! Ar trebui să te gândeşti la asta.
Şi te asigur că ceea ce simţi nu e iubire. Repet, confunzi sentimentele. Sunt persoane care nici măcar la 20 de ani nu cunosc sentimentul. Ţii mult la el, înţeleg. Dar binele tău înainte de toate. Decât să se "despartă" el de tine (99% posibil), şi să suferi mai mult, mai degrabă îţi impui să îl uiţi, să renunţi la a mai vorbi cu el.
P.S. presupun că şi el "te iubeşte". Nu înţeleg. Credeam că dragostea e răbdătoare, dar el te pune să îi spui un lucru în 2-3 zile, când de fapt ar trebui să aştepte până eşti pregătită să îi mărturiseşti, ştii? Sincer... îşi bate joc de tine, şi tu eşti prea orbită de această atracţie ca să vezi adevăratele lui intenţii.
Las-o mai moale cu relaţiile pe net, şi vezi cât de drăguţi şi iubăreţi pot fi băieţi de vârsta ta. Baftă.

| NimenixD a răspuns:

Păi chiar dacă îi spui mamei prima dată, şi să spunem că ea acceptă, dacă el nu acceptă asta mama ta nu poate face nimic! Deci e exclusă varianta asta happy!
Spune-i lui! Nu o mai încurca şi pe mama ta în asta. Dacă el acceptă vârsta ta reală, atunci spune-i mamei tale şi vezi ce părere are ea. Şi eu am păţit ceva de genul, doar că la mine nu s-a pus condiţia asta. Plus că eu aveam 13 ani laughing. Mi-am luat inima-n dinţi şi i-am spus, iar el nu a reproşat nimic happy. Nici nu l-a deranjat happy. Dacă acest băiat te iubeşte te acceptă aşa, la vârsta asta. Fi calmă şi spune-i adevărul.

| Ea12345 a răspuns:

Eu am 16 ani si prietenul meu 21. happy Ideea e ca nu cred ca el sa mai vrea sa fie cu tine cand o sa auda asta.Plus ca relatiile virtuale sunt mereu inselatoare.Nu stii tu ce face in viata reala si cu cine iese. Poate fi o persoana total diferita decat in realitate.La fel am patit si eu, si i am spus mamei ca tin la el si etc.A fost aiurea, m am certat cu parintii mei pentru cineva necunoscut.Nu face greseala asta!

| Kafeeaua a răspuns:

Iubirea nu are varsta!
daca tu i`ai dat poze cu tine pe mess atunci nu mai conteaza daca esti de 14 sau de 17... spune-i ca daca te iubeste ar trebui sa nu se gandeasca la diferenta de varsta!

| allyssa a răspuns:

Poate mama ta ar trebui sa nu afle pentru un timp(ce nu stii nu te afecteaza) iar lui ai putea sa-i spui asa mai pe ocolite,adica:"ai fi de acord cu o relatie in care exista o diferenta mai mare de varsta?"; sau ceva de genu`. oricum ai spus ca aveti o relatie virtuala, asta inseamna ca inca nu v-ati intalnit nu? ei, daca el iti raspunde ca nu l-ar deranja o diferenta de varsta, poate nu l-ar deranja nici cati ani ai tu defapt.in orice caz nu poti sa-l minti la infinit, mai ales daca spui ca incepi sa simti ceva pentru el.ai grija, el e mai mare decat tine si s-ar putea sa nu aiba aceleasi sentimente si sa-si doreasca altceva de la tine. happy

| Petricăă a răspuns:

Am trecut prin acelasi lucru si eu am patit la fel si am patit-o mai rau.acum nu pot spune dar oricum eu in locul tau iasi spune mamaei ce crede daca nu ii place e greu sa ii deistrugi si sentimentele baiatului asa ca oriceai face ai gresit.incerca cu mama ta si daca da s-ar putea ca baiatul sa nu reactioneze bine daca nu invers dar daca ai noroc(sper) vor intelege amandoibig grin noroc!

| Gεσяgιαηαα a răspuns:

Dragostea nu are varsta. Ii poti explica si lui de ce ai facut asta si mamei tale la fel. Si poate ca tu esti mult mai matura decat pari. Poate va intelege ca tu chiar il iubesti. Bafta!

| MestecGuma explică:

Multumesc tuturor toate sfaturile imi vor folosi kiss
aproape cu exceptie unuia sau 2..love struck

| Andrewn a răspuns:

Mai bine ii zici mamei. alti baiati mai poti gasi dar o mama nu... asa ca mai intai ii spui ei si hotarati impreuna ce e de facut. imi dau doar cu parerea. Funda?

| Cristi288 a răspuns:

Mai vine zi primadata lui frumos sa nu se sperie asa am facut si eu odata ama vut prietena de 22 si eu am 14 si i-am zis ca am 20 de ani pana la urma i-am zis si ea am acceptat eu zic sa ii zici mai intai lui ca daca e sa accepte el si mama ta nu e o problemaaa mare

| georgikgeo a răspuns:

Cum sunteti impreuna daca voi doar vorbiti?! Iti sugerez sa nu ai incredere in astfel de persoane(experienta proprie).Si chiar daca ai impresia ca il iubesti, nu faci asta. Esti doar atasata de acea persoana.Si nu are rost sa ii spui mamei tale asemenea chestii, se va ingrijora degeaba.Oricum...in lumea virtuala poti sa fi cum vrei tu tongue