Acuma serios nu stiu de unde asa idei de sarcina? desigur ca nu e posibil sa fii insarcinata fiindca nu sia terminat treaba in tine, dupa cum ai zis nu ai ciclu regulat asta e raspunsu al intrebare ta, poate intirzie si vine luna viitoare, poate esti prea stresata din cauza asta tot nu vine, sau ai dereglari, sunt mai multe cauze, dar nu trebuie sa iti faci griji nu esti insarcinata asteapta pina cand va veni ciclu si tot o sa fie bine, foloseste in continuare prezervativu fara grija. Pwp
Da, este adevarat ca acel lichid contine spermatozoizi, si daca avea pe mana si a introdus degetele in vagin atunci este posibil sa fie vorba de o sarcina, dar riscul este mic. Daca ai ciclurile neregulate poate fi o intarziere obisnuita, mai ales ca uneori inaintea menstruatiei dor sanii si se pot intari.
mai asteapta cateva zile, ar trebui sa vina. Daca la 35 de zile de la ultima menstruatie nu vine, atunci fa un test de sarcina din farmacie, cu urina de dimineata.
Ce sa-i faci daca iti place shaworma in lipie de piele, acum trebuie sa feti iti urez casa de piatra si daca ti trebuie pe cineva sa ti creasca odrasla ma ofer eu ma poti plati in alcool, tigari si bani de curve ala sigur n-o sa de i-a de nevasta
Merci pentru raspuns... puteai sa-ti vezi de treaba))...si merci si pentru oferta dar chiar nu am nevoie.in legatura cu nevasta(nu ma marit eu)daca ar fi sa fiu gravida)copilul ala chiar daca e chiar daca nu e. oricum nu va exista.in fine):*>
Asa fata, avorteaza :)) femeile care fac avorturi nu vor ajunge in rai :))
http://www.facebook.com/events/278019972262378/
ce eveniment tare am gasit :))