Buna! Daca doar ati vb nu cred ca te place deja, poate ii place sa discute cu tine, incearca sa vb mai mult timp cu el va cunoasteti mai bine, iar mai apoi vedeti voi daca va potriviti puteti sa va vedeti si tot asa!
Cum sa te indragostesti de un cont mess?
Spune-i ca vrei sa iesi, sa te invite el undeva si sa vorbiti, vedeti cum iese intalnirea si apoi decideti ce faceti. :-\
Buna! ... pai din cate am inteles nu va`ti vazut inca nu/)) eu zic sa te vezi cu el fata`n fata si sa discutati. Asa pe mes toate par bune si frumoase. Sti unii baieti pe mess mai si glumesc iar u chestia cu nunta a fost o gluma iar el a kontinuat`o. intalnitzi`va si vezi daca te place sau tu pe el:-d . kius.
U il sti doar de pe mess sau l-ai vazut si in viata reala. Daca doar ati vorbit pe mess nu cred ca poti sa spui ca ii place de tine, poate te considera simpatica. Trebuie sa va cunoasteti mai bine(in afara messului) pentru a-ti da seama daca el simte ceva pentru tine.
Mai ati vorbit e un lucru foarte bun! e un pas in a devenii amici! nu are cum sa t placa daca nu v-ati vazut niciodata! imprieteniti-va, nu face greseala sa-i spui disperata ca iti place deoarece va profita de asta s isi poate bate joc facand-te sa faci lucruri care te-ar putea afecta! sfatul meu e comunicarea! bft fundita?