| inna220 a întrebat:

HELPP! Sunt impreuna ca un baiat insa nu sunt sigura de ceea ce simt pentru ell.

De fiecare data cand sunt ca el, ma saruta si ma ia in bratze simt ceva in stomak nu stiu ce ar putea insemna insa cand il vad tremur si nici macar nu prea mai stiu sa vorbesk si imi vine sa-l iau in bratzee

ce o insemna asta? sunt indragostita de el sau nuh?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, eşti îndrăgostită de el.
Pa, pa.

| Floreenofficial a răspuns:

Daaa!smug
E de bine!:X
Ai fluturashi in stomac.Esti topita, chiar lesinata dupa el! laughing

| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Ok.esti indragostita pana peste cap, sau este prima ta relatie.

ceea ce simti tu in stomac se numesc fluturasibatting eyelashes

succeskiss

| Annie_3559 a răspuns:

Da esti happy

| Noir a răspuns:

100% sigur.Nu exista nicio indoiala.succes cu tipulwinkingwinkingwinking

| Ros3Blu3 a răspuns:

DAAAAAAAAAAAAAAAAA doamneeebig grin ce o fii asa greu sa iti dai seama big grin ca esti indragostita de el pana peste cap?big grin Nu ai mai tremura, nu ai mai vrea sa il iei i n brate sa il strangi cat de tare poti daca nu ai tine la el :X:X:X:X Sa nu faci vreo prostie sa va desp, ca iti zic sigur ca tii la el big grin am fost si eu in situatiaa ta big grin Si dupa ce m-am desp de el am inceput sa plang ca mi-am dat seama ca tin la el :X TE PUPICI love struck Bafta cu relatia; X

| daniella_5715 a răspuns:

100% indragostita...analizeaza situatia si baiatu' in primul rand ca sa nu regreti mai tarziuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciao,,, cu siguratnta il placi, si banuiesc ca si el pe tine. Astea is doar niste emotii ce le simti uh, adica ma refer la tremurat.Eu sper sa umblati mult timp impreuna. Iubiti-va mult.

| dizainarul a răspuns:

Am patit s eu asta si da e iubirea ai fluturasi in stomak eh... Si cand vine vorma da vorbit incearca sa il intrebi lucru simple... O sa te obisnuiesti cu asta.