| andra_7244 a întrebat:

Helpp! Vreau sa ma ajutati si pe mine, baiatul de care imi place e foarte timid eu sunt cea care tot timpul caut subiect de discutii, care glumesc si care il fac sa rada. dar acum nu mai am nici o idee. ce sa mai >facimi place mult de el..si timpul nu ne prea permite sa ne vedem, de aceea vreau sa fim impreuna vacanta aceasta.

Răspuns Câştigător
| rousz a răspuns:

Hey! Incearca tu sa-i deschizi mintea esti fata lucruri iti vor veni in cap, incearca sa depanati amintiri spune-i sa-ti povesteasca, gasiti lucruri amuzante din viata voastra si schimba-l tu putin daca el nu reusestewinking succes sper ca te-am ajutat

4 răspunsuri:
| bytzy09 a răspuns:

Eu zic ca n-are rost sa mai incerci oricat de timid ar fi cu o persoana draga iti gasesti tot timpul ce sa vorbesti si ii spui lucruri pe care la alti nu le spui (o parere) faci cum crezi big grin

| Mariaaa234 a răspuns:

Buna. Te pot ajuta in vreun fel adica asa cred... poti sa te interesezi de lucrurile pe care le face el de zi cu zi, cum ar fi, ce sporturi face, ce mancaruri ii plac. Poti sa ii faci aprecieri fata de cum arata, nu stiu ceva de genul. Daca o sa inceapa sa nu-ti mai placa absolut deloc de el ai putea sa il indepartezi usor fara al supara in vreun fel! Sper sa iti priasca mesajul meu si sper ca relatia ta cu el sa infloreasca!

| Elvena a răspuns:

Hmm, sugereaza-i sa discute si el mai mult cu tine, orice. Daca incepe sa discute cat de cat, pana la urma o sa se descurce si incet incet o sa dea drumul si la timiditate. Daca nu, ei bine, asta e, poate ca el trebuie sa fie cu cineva care sa fie foarte vorbaret, iar tu cu cineva ceva mai dominant.

| Sultana_4823 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate lui nu ii place de tine?