A fost tare asta cu "pozitia caprii"!
Relax, e normal ce zici tu acolo. Dar daca nu iti place si nu vrei sa mai ai probleme nu ai incotro decat sa schimbi pozitia
Si mie mi se intampla de la un timp si chiar se aud sunete... e ceva nasol sa zic, pana acum nu am avut probleme si chiar nu stiu de la ce ar putea fi, si tot in pozitia capra! La celelalte nu am probleme.chiar nu am idee ce avem.eu ma gandeam ca poate mi s-a largit prea tare de la dotarea prietenului meu sincer!
Anonim>>>>Dada, asa ma simt incomod. chiar nici nu inteleg de la ce poate sa fie.inainte nu era asa. tare nu vreau sa ma deranjeze. sper ca se poate de facut ceva!
Toata lumea pateste asta, mai ales in pozitiile cu penetrare din spate. Nu e nimic grav si nici nu ai motive sa schimbi ceva. Aerul intra si apoi iese, nici o problema.
Brigaela>>>>>Dar nu are nimic cu aceasta ca vaginul fetei este prea larg? am citit pe un forum ca intra aer doar la acelea care au vaginul prea larg. pur si simplu m-a pus pe ginduri, deoarece ca vaginul meu este subtire si am vrut sa vad daca e adevarat.
oarecum, merci mult pentru raspunsuri
cum n-as da, ma simt penibil cind se intimpla asa ceva.(
Eu nu cred ca se datoreaza unui vagin prea larg. Ci mai degraba pozitiei. Mie mi se intampla foarte rar si nu ma deranjeaza deloc. Pot sa-ti spun cu certitudine ca vaginul meu este cam prea mic, iar penisul partenerului meu suficient de mare (peste medie semnificativ) ca nu dimensiunile sa fie problema.
Stai linistita asta se int la toooata lumea nu e ceva grav, vre sh ea ...sa respire nu are ni o legatura cu `cat d larga esti` sau d ginecolog...
ce va apucat
anonim_4396 întreabă:
Gipsy întreabă: