| Fofani a întrebat:

Helppp TPU dau fună deci vorbesc cu o persoană pe Facebook și de vreo 1 oră îmi arată căi activă pe Facebook dar pe messenger nu îmi arată îi dau mesaje și o sun și degeaba nu se încarcă bulinuța m-a pus la ignor scuzați categoria sunt disperat o iubesc mult și ea îmi face una ca asta crying(((

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti un prost tu crezi ca panaramele de pe Facebook sunt fete serioase? Alea sunt niste lepre jegoase care caută fraieri cu bani si ele cică îi lubesclaughing poate ti ai invațat lectia sa numai crezi ca toate fetele sunt caste cinstite pure inocente virgine fete cuminti, ele sunt crve materialiste si șmechere hoațe isi bat joc de tine. Tu o iubesti, dar ei nu îi pasă de tine si de iubirea ta, ea este o prostituata care asa fdace cu toti îi seduce le ia banii si îsi bate joc de ei.

| Violleta2022 a răspuns:

Du-te de te culca, ca persoana aia doarme demult.
este normal sa arate FB-ul asa, ca ramane deschis, chiar daca persoana respectiva doarme.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

A lasat Fb deschis pe vreun device si s-a dus la dus sau la culcare.
Iar tu stai si tremuri dupa o bulinuta. Vezi-ti de viata, ca nu toata lumea e in priza non-stop.

| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Cu cat te vede mai disperat, cu atat isi pierde interesul mai repede. las-o, ia-ti mintea de la asta si fa altceva intre timp.