El face asta numa asa ca nu are ce face, tu crezi ca ar lasa-o pe aia pentru tine? Si daca ai avea o relatie cu el, ti-ar face la fel...
Lasa-l nu e de tine, in timp ce e cu iubita el se da la tine, glumeste, nu cred ca renunta la ea pentru tine (ar fi facut-o pana acum)are un comportament diferit cand e cu tine deoarece te vrea dar pe ea nu o va lasa, nu fi confuza si lasa-l niu da atentie.
Nu stiu ce sa zic, sunt in aceeasi dilema, si el se poarta frumos cu mine, si se uita mult la mine si imi zambeste, ba chiar m-a pupat pe frunte ( bine, atunci am baut un pic amandoi). Doar ca amandoi avem relatii stabile de vreo 3 ani, iar prietenul meu este ff bun prieten cu el (au fost colegi in liceu)
Crezi ca te place? oricarui tip ii usor sa se comporte copilareste dar ar fi dispus sa renunte la o relatie de un an si ceva pentru tine...grea intrebare.
Ce te face sa crezi ca nu se uita si la alte fete in afara de tine si iubita lui? Renunta sau nu, cred ca meriti, si meritam cu totii pe cineva care sa ne aprecieze si sa nu ne faca sa ne simtim ca a doua optiune.
Anonima17191 întreabă: