anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Helpt TPU! Am nevoie de un sfat. As vrea sa-i dau un mesaj fostului meu prieten (am fost impreuna 8 luni) din cate am auzit el inca mai tine la mine... Si as vrea sa-i dau un mesaj prin care sa-i spun ca imi e dor de el si ca inca nu l-am uitat. Dar nu stiu daca e bine ce fac..Nu vreau nici sa ma ia de proasta din motiv ca l-am mai intrebat odata daca vrea sa ne impacam si a zis ca nu mai vrea sa-i dau papucii din nou. Va rog dati-mi un sfat. Dau fundalove struck!

Răspuns Câştigător
| Rooobi a răspuns:

Nu creca un mesaj ar rezolva prea multe(parerea mea), mai bine trimite-i un mesaj in care sa-i zici sa va intalniti undeva si ca e urgent sa vina neaparat. Si acolo poti sa-i spui ca vrei sa te impaci cu el pentru ca inca il iubesti si nu l-ai putut uita si iti pare rau ca i-ai dat papucii dar treceai printr-o perioada mai grea. Incearca sa fii sincera cu el. Baftawinking

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mai bine taci, nu mai continua.

Răspuns utilizator avertizat
| Danapiandi a răspuns:

Poti sa iti trimiti un mesaj in care sa ii spui ce simti. Probabil si el mai simte ceva pentru tine dar ii e teama ca din nou il vei trimite la plimbare. Incearca sa ii explici ca te-ai gandit mai bine si ca ai ajuns la concluzia ca doresti sa continui relatia cu el. Discutati si luati impreuna decizia cea mai favorabila pentru amandoi. Succes!

| Vodkaaa a răspuns:

Daca intr-adevar tine la tine, te poate cauta si el...

| anonim_4396 explică (pentru Vodkaaa):

Pai m`a cautat. Si fara sa vreau am zis ceva ce l-a deanjat si probabil din acest motiv a ezitat sa aduca vorba de impacare

| Vodkaaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci cauta-l thinking nu ai nimic de pierdut