| AbcAbc a întrebat:

HEPL ME! Am o problema uriasa. Azi un coleg de clasa mi-a zis ca ma place...straight face iar eu nu i-am spus nimic. faza e ca mie imi place de alt baiat care e cu o clasa mai mare ca mine. Nu cred ca stia asta. Ce sa fac? Ma intelegeam super bine cu el, de acum o sa-mi fie jena sa mai vorbesc cu el, avand in vedere ca era cam cel mai bun prieten baiat din clasa. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Duutsie a răspuns:

Buna! Prietenul meu cel mai bun mi-a zis acelasi lucru acum cateva luni. Am continuat sa fiu la fel de apropiata de el si i-am explicat ca si eu tin foarte mult la el, insa ca un frate. Cu toate astea, nu am uitat de el, ne-am inteles foarte bine in continuare. De multe ori ii povesteam despre baietii care ma plac sau despre cel pe care il plac, iar el era foarte deschis. E normal ca la un moment dat, petrecand atat de mult timp impreuna si fiind atat de apropiati, sa aiba un impuls ca acesta. Dar crede-ma, e doar un impuls. Simte ca te iubeste, dar sunt convinsa ca te iubeste asa cum il iubesti si tu (frate-sora). Va intelege daca iti e prieten asa bun cum zici. Bafta kiss

2 răspunsuri:
| IoanaGabe a răspuns:

Spune-i adevaru chiar daca il doare, mai rau se va supara cand va afla ca tu nu-l placi in sensul ala, spune-i-o cu calm si nu te grabi ca sa inteleaga baiatu cu frumosu.
Si celuilant baiat mai mare pe care il placi, Incearca si vorbeste cu el..deschide un subiect poate va intelegeti si poate si lui ii va placea de tine! happy

Funda?!

| anonimus25 a răspuns:

Incearca sa ii explici ca sunteti doar amici si atat si incearca sa petreci mai putin timp cu el mentinand doar o relatie de amicitie