Nu ai de unde sa stii ce face dragostea ta cand nu e cu tine poate te inseala si stie sa se camufleze fara sa iti dai seama. Nu e necesar sa faci misto de cineva care nu vrea sa piarda virginitatea deoarece nu ai de unde sa stii daca el va fi jumatatea vietii tale.
Buna appr cati ani ai? sfatul meu este daca chiar va iubiti cu adevarat poti sa faci orce si chestia cu lumea mi se pare ceva aiurea daca faci o sti tu si cu iubitu tau si pe tine nu te int lumea asa ca fa ce-ti zice inima bafta...
Cred ca este momentul sa duceti relatia la nivelul urmator, nu este nimic ciudat sa nu mai fi virgina, in ziua de azi asta oricum este o raritate pentru fetele de peste 18 ani, daca va simtiti pregatiti cred ca ati putea incerca! succesc si "enjoy"!
Aceeasi problema o am si eu.Se vede ca prietenul tau te iubeste enorm, nu e ceva gresit ca faceti petting, doar sa nu ajungeti mai departe...sa va tina mult relatiia vostra frumoasa>
Acum eu cred ca fiecare ne simtim asa pana ne impacam cu ideea. Si eu l-am pus la cateva incercari pe iubitu meu pana cand am cedat si am acceptat, si eu eram ceva de genu "pana dupa nunta". Dar te asigur ca majoritatea colegelor tale (bine ca nu stiu ce varsta ai, dar daca esti trecuta de clasa a-9-a ) nu mai sunt virgine. Stai linistita, o sa te impaci cu aceasta idee si o sa vezi ca nu mai este nici o problema. Si eu plangeam cand ma uitam la mine si imi aduceam aminte ca eu de fapt nu mai sunt virgina (timp de 6 luni, a durat mult la mine) dar dupa aceea am inteles singura ca este un lucru normal, doar pana la urma esti cu el de foarte mult timp, va iubiti, te respecta, din spusele tale este un baiat care sa te merite, deci nu te simti jenata, nu ai motiv. Daca ai sa ii mai spui chestiile acestea este posibil sa se simta prost, sa creada ca tu de fapt nu ai vrut dar ai facut-o din obligatie, ceva de genu acesta. Dar iti spun, in ziua de azi nu mai exista fete cum erau mai demult, sa nu faca sex pana dupa nunta, sunt raritati in care sa te casatoresti cu "primul", insa ai incredere, totul va fi bine, si cand esti cu el, lasa-te dusa de val. Te pup:*
Cum sa spuna lumea ca esti murdara >?
Bine, dar conteza si varsta. Daca esti majora, poti face ce vrei cu viata ta, dar daca nu ai implinit inca 18 ani, atunci poti incepe sa-ti faci griji.
Daca va iubiti atat de mult, de ce iti faci griji, despre ce spune lumea despre voi? Si in plus, daca in final, va hotarati sa renuntati la virginitate, numai voi doi veti sti. Care din voi va da sfoara in tara? Crezi ca atunci cand intri intr-un magazin, lumea va sti instantaneu, daca tu esti inca virgina sau nu?
Daca nu ai 18 ani, cred ca ar trebui sa ai mai multa grija, cand faci chestii din astea. Dar daca nu crezi ca esti pregatita sa-ti incepi viata sexuala, cine crezi ca iti va sta in cale?
P.S.Nu-ti fa griji in ceea ce priveste "murdaria". Daca iti pasa atat de mult de puritatea ta, ar trebui sa astepti pana la casatorie! Sa iti incepi viata sexuala, alaturi de cel de care iti vei petrece toata viata!
Jeanny22!
Uitasem :
am 16 ani[clasa a10a]
prietenul meu 20. ma asteapta cat doresc.E chioar iubire adevarata. deja ma asteapta de mai mult de 1 an.
E vba doar despre petting si atat.despre dragoste cu adevarat.cred ca va fi p la 18[daca voi fi tot cu el] eu cred ca da.nu chiar pana la casatorie. Multumesc de ce care au inteles problema.
O sa incerc sa mi se "para firesc". ca sa nu ma mai simt vinovata.
Cand iubesti iubesti totul la o persoana si vrei ca ea sa fie ferikita.Acesta este mecanismul reciproc care functioneaza intre mine si iubitul meu!
Freakin Goth- nu se face nimeni de ras. pentru ca nu stie cineva`! Si nu e ceva de genu`!
anonim_4396 întreabă: