anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heu TPU! In urma cu o luna am avut un contact sexual neprotejat. Mi'a venit ciclul, dar mi. a venit cu 4 zile inainte decat data pe care o calculasem eu si m-a tinut cu vreo 2 zile mai putin decat ma tinea de obicei. Exista riscul sa fi ramas insarcinata? Alte simptome nu mai am, mai ametesc cand fac miscari bruste, dar asta este din cauza lipsei de calciu.

8 răspunsuri:
| SnitiCuTrademark a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata, avand in vedere ca ti-a venit ciclul, dar poti fi una dinre exceptii. Pentru siguranta, fa un test de sarcina cat mai rapid si de acum inainte foloseste prezervativul. Si in caz ca mai ai alte contacte sexuale neprotejate, atunci foloseste pilula de a2a zi.
Mult succes. happy

| Mihaela_5801 a răspuns:

OOOfffff citi ani ai? Oare tu nu stii ca femeia cind e insarcinata nu are ciclu pentru ca ar putea pierde copilul? oare tu nu stii ca ciclul niciodata nu se reguleaza, poate veni la inceput la mijlocul sau la sfirshitul lunii? Daca nu ai inteles nimic din ce ti-am spus, voi fi mai clara! NU ESTI INSARCINATA! Bafta!

| matsa15 a răspuns:

Daca ti-a venit ciclul dupa ce ai avut contact sexual, totul este in regulahappy Daca ovulul era fecundat nu ti-ar fi venit, dar nu a avut loc contactul cu spermatozoidul asa ca data viitoare protejeaza-te pentru orice eventualitate:*

| IDE a răspuns:

Ia calciu si nu nu esti insarcinata!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este posibil ca acea sangerare sa fi fost una de implantare a sarcinii. Totusi, mai probabil este sa fie doar o mica dereglare hormonala. fa un test de sarcina, din prima urina de dimineata. daca a trecut o luna de la contactul sexual, rezultatul va fi concludent.

| Ella_8822 a răspuns:

Hey! Daca a fos pentru prima data (erai virgina) e normal.stai linistita. nu esti insarcinata

| lilstar a răspuns:

Daca ti-a venit menstruatia inseamna ca nu esti insarcinata, schimbari mai pot aparea. Daca nu venea deloc atunci era buba.

| Maothecat a răspuns:

Nu esti insarcinata.acum ti se regularizeaza ciclul dupa ruptura himenului.Din moment ce iti vine ciclul e totul ok!