| XxPufosheniaXx a întrebat:

Heu TPU!
Vi se pare ciudat sa existe o relatie intre un baiat de 19 ani si o fata de 14?
Stiu ca probabil o sa primesc raspunsuri de genu' : "te vrea doar pentru sex" sau alte minuni. dar nu e asa, am discutat cu el despre asta, nu-i interesat de asa ceva. Nu vrea asa ceva de la mine, e un baiat de treaba. Niciodata nu am facut mai mult decat trebuie facut si nu-mi cere niciodata mai mult decat pot sa-i dau eu. El imi spune ca ma iubeste si tine la mine. Imi repeta in continuu ca s-a despartit de prietena lui de 19 ani si m-a luat pe mine si mi-a spus ca spera sa-mi dau seama de ceea ce a facut, ca a facut o alegerea grea si chestii din astea.
Eu il stiu foarte bine, stiu ca nu o sa ajungem la lucruri la care nu prea mi permis sa ajung la varsta asta, dar totusi, mi se pare putin interesant. Vreau cateva pareri.
Va rog mult! dau si funda!

10 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Da' faci fix ce vrei pana la urma.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu iti zicem ca vrea sex... dar iti zicem ca te prosteste pana capata sex.

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Buna astalaughing)

| Alcyon a răspuns:

Pun pariu ca sunteti de putin timp impreuna. Stai sa vezi dac-o sa mai gandeasca asa si peste cateva luni- jumatate de an.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea uite ce imi da de banuit :

"Imi repeta in continuu ca s-a despartit de prietena lui de 19 ani si m-a luat pe mine si mi-a spus ca spera sa-mi dau seama de ceea ce a facut, ca a facut o alegerea grea si chestii din astea."

Vezi tu? un om cu mintea-n cap si care nu ar avea un interes anume, nu ti-ar repeta asa ceva, ti-ai pus intrebarea de ce sa renunte el la o fata de varsta lui pentru una mult mai mica? In mintea lui bolnava crede ca te poate juca pe degete cum vrea el, crede ca daca esti mai mica esti si naiva si ca esti vrajita de farmecul lui, te rog sa-mi dai voie sa cred ca nu esti chiar asa de naiva. Daca vezi si vezi ca iti repeta in continuu de marele lui sacrificiu intreaba-l de ce tot iti repeta asta, ce urmareste?

| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai si tu dreptatea ta. Mereu baietii mai mari joaca pe degete fetele mai mici pentru ca sunt naivewinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Oana92):

Nu te supara, te-a intrebat cineva cat e ceasul? devil

| 2Low a răspuns:

In ziua de azi nimic nu mi se mai pare ciudat.
Totul a devenit o normalitate.

Daca totusi vrei o parere personala:
Nu pot sa zic ca e ceva incredibil.
La urma urmei fiecare are dreptul sa faca ce vrea.
In general, cum ai specificat si tu in al doilea paragraf cam asa e situatia, fetele mai mici sunt mai naive si aici se profita.
Nu acuz, dar ai grija.

| AndreiRadu00 a răspuns:

Nu este ciudat poate chiar tine la tine poate nu e vorba doar despre sex

| wannabeyourlover a răspuns:

Peste tot aud cliseul asta! Doar pentru ca este mai mare nu inseamna ca vrea neaparat numai sex, adica, frate, asta se poate intampla foarte si cu un tip de aceeasi varsta. Doar tu poti simti daca este sau nu potrivit pentru tine asa ca parerea celorlalti nu ar trebui sa te intereseze. Daca iti va cere totusi sa faceti dragoste explica-i ca nu esti pregatita inca si vezi cum reactioneaza. Dar nu te ceda in niciun caz daca nu esti 100% sigura. Daca te iubeste cu adevarat va ramane fara doar si poate alaturi de tine! happy