| Pitbullllll a întrebat:

Hey! 1.As vrea si eu sa imi spuneti niste replici cu care sa cuceresc o fata si ca sa zic asa vreau niste replici...pentru ca eu ma consider urat, in primul rand pentru ca sunt foarte inalt in aldoilea rand pentru ca sunt slab si nu in ultimul rand pentru ca am aproximativ barba cu toate ca am mai fost impreuna cu ceva fete.2.Ce sa fac sa ma placa fetele, 3.Ce sa fac sa arat mai bine? Dau funda

1 răspuns:
| BiancaBia1234 a răspuns:

Ceea ce ai spus despre tine, nu mi se par a fi defecte, sunt chiar calitati. Replicile, mnah..nu cred ca sunt cea mai buna idee. Adica mie sincer nu mi-ar placea sa cunosc un baiat si sa ma ia gen cu "hei pisi,tatal tau e terorist? Pt ca esti bomba". Clar o pierzi din prima,pentru ca sunt naspa. Cel mai important cand vrei sa vorbesti cu o fata,e sa te faci placut,sa fii tu insuti,sa fii amuzant(nu exagerat),sincer si sa o faci sa isi deschida sufletul,atunci e un castig garantat. Nu trebuie sa faci nimic sa faci ca sa arati bine,dupa parerea mea. Daca tu simti nevoia sa schimbi ceva la tine, fa-o, nu ezita. Oricum, o fata care merita atentia ta, o sa fie aceea care va tine cont mai mult de sufletul tau decat de aspect. Succes! happy