Sa iti spun ceva
maicamea are ceai verde,cica e bun,dar eu nu stiam asa ca intr-o zi ma durea gatul si zic sa imi fac un ceai, dar de musetel nu mai era asa ca am facut din ala, nestiind ce e cu el.si am dat intr-o diariede toata ziua am stat pe wc
@ KARANTINA
Cam aşa este. Dacă nu ai mai mult de 14 ani ( ceea ce nu cred că ai ) nu te grăbii să foloseşti ceaiuri.
Joking nene
O să te ajute mai mult decât ceaiurile.Mai fă şi tu joking din când în când.Ieşi în natură şi aleargă dom'lee lasă ceaiurile .
Cred ca nu ai mai mult de 14 ani, nici un ceai nu slabeste daca nu se combina cu miscarea adicatelea exercitiu fizic, dar la virsta ta zic ca mai bine faci miscare decit sa bei ceaiuri ca poti sa dereglezi nu stiu ce treburi pe la glanda tiroida
Ce.ai verde
da, am incercat
si da, ma ajutat sa dau cateva kg jos in scurt timp dar nu strica daca mai faci si cateva abdomene in acest timp!
Da stiu eu unul super eficient : http://bit.ly/eJTSA8
Vezi pe unde gasesti, povesteste-ne cum a mers.
Incearca si cu laxativ de la fares.Toate ceaiurile care " slabesc" au aceasta functie (nu abuza insa, nu mai mult de o ceasca pe zi - ca s-ar putea sa te ia crampele ). Dar, nu te baza pe el ca sa continui sa manaci ce si cat vrei! Ceaiul ajuta, dar nu inlocuieste o dieta! Sfatul meu e un mic dejun consistent, un pranz mai saracacios si o cina data de pomana dupa care cu sufletul impacat poti bea un ceai (laxativ sau ceai verde ).Si ceaiul verde este foarte bun (in ideea ca scade glicemia si pofta de mancare ) Eu am slabit asa... in 2 luni de la 56 la 52 de kg, nici nu e recomandat sa slabesti mai mult ca pe urma pui foarte repede la loc, iti dai metabolismul peste cap si o sa fie naspa la o viitoare cura de slabire ( o sa vezi cum nu mai vor sa plece colaceii deloc - am patit si de aia iti zic). P.S: daca reusesti sa slabesti pana unde ai vrut, incearca sa te mentii...
Anonim519 întreabă: