Astea sunt prostii, spune-i fara nici o frica, sunt sigur ca si el te place, la fel crede si el ca si tine si porobabil deaccea nu-ti pune nici el, asa ca eu te sfatuiesc sa faci tu primul pas.Succes!
Buna! ai zis intru-un comentariu mai jos ca el vrea sa vina la tine in oras. Eu zic ca, daca iti place la fel de mult de el si atunci cand o sa il ai in fata ta, sa ii dai semnale ca il placi...adica, e mult mai usor face to face sa ii arati ca il placi, si chiar fara sa-i spui; se va prinde si daca e un tip destept si te place si el sigur va reactiona . asa, pe mess nu prea te-as sfatui sa-i spui, pentru ca nu stii daca in realitate va fi la fel ca pe mess deci eu zic ca ar trebui sa astepti sa vina pe la tine, si chiar chestia asta, ca vine sa te cunoasca arata ca e destul de interesat de tine.
Eu zic sa incerci sa il uiti pentru ca aveti o relatie perfecta de amici, si sper ca stii si tu ca la varsta asta nu exista relatie de durata (maxim 5-6 luni), iar dupa aceasta nu cred ca veti fi la fel. adica sigur fiind copilarosi o sa va vorbiti urat! daca o lasi asa peste 1 luna maxim iti trece te asigur
Pai daca tot va intelegeti atat de bine, joaca cu el adevar si provocare dar numai voi 2.Si asa ii pui mai multe intrebari si chesti din astea si iti dai seama daca te place sau nu, dar de obicei tipu va incepe sa puna intrebari si provocari mai romantice sa zic.:*:*:*Bafta
Pe mess nu putem sa ne jucam
el e timid si nu m'ar intreba daca il plac. merci pentru raspuns
Ce spui uh? Cum sa nu te poti juca? E super bine pe mess pentru ca prinde tupeu! Si nu conteaza daca te intreaba daca il placi conteaza sa-si dea seama singur si crede-ma ca baieti astia sunt super destepti si isi dau seama imediat daca o fata il place sau nu.Eu m-am jucat de mii de ori adv si prov pe mess si crede-ma ca totul a sfarsit cu bine si alte chesti si am aflat multe lucruri care nu le stiam
Incerc cand intra pe mess da' nu cred ca o sa mearga ca eu nu prea stiu ce sa intreb. vreo idee?
L-ai intalnit pe Facebook a? Dar face to face l ai intalnit? Se combina pe Facebook mai nou aaaaa... Nu-i spune ca te simti atrasa de el, ca o sa realizeze ca esti in limba dupa el si o sa si o ia in cap.
Pai si ce fac? vreau sa ma placa si el.
nu l'am intalnit fata'n fata inca, dar el vrea sa vina pe la mine in oras saptamana viitoare
Eu am glumit cand te-am intrebat daca l ai vazut sau nu face to face! Nici macar nu e din acelasi oras cu tine? Vrei o relatie la distanta? Nu inteleg rostul.
Sta la 2-3 km de mine
De unde esti?
De prin gorj
Poate el te considera deocamdata doar o amica. Iesiti la un suc, radeti, vorbiti fata in fata, si priveste-l cu multa afectiune, incearca sa te apropii mai mult cu el..nu doar sa vorbiti pe mess, si sa iesiti la un suc, la un film, si isi va da seama ca va intelegi foarte foarte bine.si o sa simta si el ce simti si tu sper ca te-a ajutat cat de cat
roox întreabă:
Andrei5001737 întreabă: