Relax. Poate chiar are treaba. Asteapta pana deseara si vezi daca da vreun semn de viata. Daca nu o face atunci e posibil sa fi intervenit vreo problema. Tu trebuie sa te relaxezi, sa iti pastrezi calmul. Totul va fi bine si nu ai de ce sa intri in panica.
Buna.Toti promitem acest lucru, dar sa stii ca nu este chiar o problema mare ca nu te-a sunat, poate chiar nu a putut, lasa-l pe el sa te caute!
Head Up baby. Cu totii stim cum e, mereu ai nevoie de acea persoana cel putin s-o auzi. Dar ai rabdare poate a avut ceva important nu gindi atit de negativ pina la urma nu este atit de rea situatia pentru ca sa plingi. be strong. si un sfat pe viitor : alege baietii care stii ca nu au avut foarte multe relatii, si mai mult de 2 ori nu ierta pentru ca va fi mai rau. by bye
Poate a fost ocupat.
Poate esti tu prea posesiva si esti genul ala, prea atasat.
Mdaaa. asta e cel mai mare defect al meu, si incerc sa ma "descotorosesc" de el. Dar e cam greu. A fost la o intalnire de 10 ani cu clasa, dar pe mine m-a stresat faptul ca nu mi-a zis nimic. Putea sa-mi trimita un sms sa-mi zica "ba proasto, vezi ca ....tralala"... intelegi?
Cati ani ai? Nu ca ar face diferenta, dar...
In principiu, daca unui tip ii spui ca vrei sa te anunte daca intervine ceva, o va face. Inteleg si retin greu baietii, dar, pana la urma merge. Repeta-i sa te anunte.
18 ani, el 24. Sincer nu se observa diferenta de varsta pentru ca amandoi suntem firi rebele cand trebuie si serioase, de asemenea. Ne completam.
Am avut o discutie cu el acum o ora, si si-a cerut scuze si mi-a cerut sa nu ne despartim. A zis ca nu se va mai repeta. Dar na... baietii...
Multumesc oricum :*
Te-am intrebat pentru ca ma gandeam ca e putin mai mic (maxim 20 de ani).
Nah, ma bucur ca s-au rezolvat toate. ^____^. O seara catifelata sa ai. :*
Trebuie sa il intelegi... noi baieii avem de cele mai multe ori multe lucruri de facut pe care uneori nici nu le mai terminam... poate a fost obosit, poate a uitat