Salut, si eu sunt a 7 si sunt cam in aceiasi situatie.sa nu-i scrii prima, lasa-l pe el s-o faca. daca va simti nevoia si dorul de a vb cu tine, iti va scrii (daca are interesul)). si daca totusi incepeti sa discutati mai intreaba-l ce-i place, sportul preferat, muzica.etc. ca sa ai o cale mai scurta pina la el.si cind vb cu el fata in fata nu te emotiona, va crede ca estirusinoasa si chestii de genul asta. dupa ce ve-ti mai vb vreo saptamana sau ceva timp ai putea sa-i scrii daca te place, dar sfatul meu e ca intr-o zi, cind ve-ti doar voi 2 ( in pauza cumva)) sa te apropii de el si sa-l intrebi ( am observat ca baietilor le place sa le dai intrebarile si sa le zici totul in fata, cica daca nu le zici in fata inseamna ca nu e adevarat)). el de acum iti va spune in fata daca,, da" sau,, nu". si chiar daca va zice "nu", nu-ti fa griji, nu este ultimul baiat din viata ta Succes! sper ca te-am putut ajuta. pup!
Sunt sigura ca este el! daca am dreptate te place daca nu ehh asta e : http://www.tpu.ro/......-pe-langa/ daca el e puteti fii impreuna:D
Funda?
Multumesc mult natashQa mi-ai fost de ajutor insa mai astept cateva raspunsuri:*