Eu zic ca se joaca cu tine. Daca nu te desprinzi de el, te va folosi pe post de manta pe vreme rea de cate ori poate. Restrictioneaza-i numarul de telefon si fa pe indiferenta. Daca mai simte ceva pentru tine te va cauta. Daca nu, lumea e plina de baieti.
Intreaba-l de ce te suna, de ce inca vorbiti, pentru ca tie iti face mai mult rau.
Eu zic ca te place foarte mult! incearca sa vorbesti cu el, cand te mai suna intreaba-l banalitati, apoi intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine:* bafta
Buna.
Cred ca te place...pentru ca da dovada de gelozie.Eu zic sa vorbesti cu el si sa-l intrebi daca mai tine la tine.
Bafta!
Pai eu cred ca nu sa resemnat cu gandul ca poti fi si cu altcineva ca l-ai uitat acu nu stiu ce sa zc mai e cv in el cel pune sa te sune nu stiu dac e iubire orgoliu etc dar nu ii mai rasp la tel nul mai suna sh vezi ce face vn la tine iti tr vreun msj asta inseamna ca te iubeste dac vn la tine dar nu stiu nici dc v-ati desp sau ct ati stat impreuna
Am stat foarte putin timp impreuna, el este primul meu prieten va dati si voi seama si ne-am despartit din cauza unei tampenii ca cica el nu poate lua o relatie de la zero cu mine.