Da. Am cunoscut o astfel de femeie si am fost foarte fericit. Este un sentiment foarte placut cand iubesti, dar acest sentiment nespus de placut se poate transforma in cel mai mare chin atunci cand este o dragoste neimpartasita sau atunci cand persoana respectiva nu simte nimic pentru tine.
Exact. Surprinzator ca cele mai orgolioase persoane din lume sunteti chiar voi baieti, si, totusi vorbiti despre acest sentiment ce poarta numele de IIUBIRE, cu multa tandrete, caldura si... oarecum putina dezamagire totodata.
Ceea ce spui tu este doar partial adevarat deoarece fiecare om difera. Exista si fete mai orgolioase decat baietii si ma cam indoiesc ca nu cunosti nici un astfel de exemplu. Acum nu ca ma laud sau chestii de genul asta, insa eu vorbesc cu "tandrete, caldura si... oarecum putina dezamagire" pentru ca sunt trecut prin astfel de lucruri si stiu cum e si sa iubesti si sa nu fii iubit, dar si sa fii iubit si sa nu iubesti. Practic asta reprezinta motivul pentru care sunt aici. Nu prea are legatura cu orgoliul meu, sau cel putin nu cred. Daca ma insel te rog sa ma contrazici.
E parerea ta si o respect, nu am de ce sa te contrazic, cel putin nu mi se pare ca nu ai avea dreptate.
Imi place felul in care te-ai exprimat si am inteles raspunsul tau. Sper sa iubesti cu tot sufletul si sa ti se impartaseaasca sentimentele.
Este doar o observatie. Iti multumesc pentru gandurile bune. Mi-ar face placere sa mai discutam. Am sa iti trimit un mesaj privat cu adresa mea de e-mail si daca doresti sa mai discutam ma poti adauga si vom vorbi. Have a nice day.
Ok, cu siguranta . Multumesc la fel.
Sper ca nu zici ca asa suntem toate.
Stai linistit, cine te va iubi cu adevarat pentru ceea ce esti, nu pentru ce ai, va aparea in viata ta atunci cand nu te astepti... Sa fii iubit!
Mda,si iti intra in creieras si nu mai iese de acolo si mai rau iti intra si in inima si nici de acolo nu iese.
Misha09 întreabă: