anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey happy. Ai cunoscut vreo femeie care sa te inspire sa iubesti pâna când fiecare particica din tine e plina de ea? happy

Răspuns Câştigător
| LeontinAndrei a răspuns:

Da. Am cunoscut o astfel de femeie si am fost foarte fericit. Este un sentiment foarte placut cand iubesti, dar acest sentiment nespus de placut se poate transforma in cel mai mare chin atunci cand este o dragoste neimpartasita sau atunci cand persoana respectiva nu simte nimic pentru tine.

| h3r a răspuns (pentru LeontinAndrei):

Exact. Surprinzator ca cele mai orgolioase persoane din lume sunteti chiar voi baieti, si, totusi vorbiti despre acest sentiment ce poarta numele de IIUBIRE, cu multa tandrete, caldura si... oarecum putina dezamagire totodata.

| LeontinAndrei a răspuns (pentru h3r):

Ceea ce spui tu este doar partial adevarat deoarece fiecare om difera. Exista si fete mai orgolioase decat baietii si ma cam indoiesc ca nu cunosti nici un astfel de exemplu. Acum nu ca ma laud sau chestii de genul asta, insa eu vorbesc cu "tandrete, caldura si... oarecum putina dezamagire" pentru ca sunt trecut prin astfel de lucruri si stiu cum e si sa iubesti si sa nu fii iubit, dar si sa fii iubit si sa nu iubesti. Practic asta reprezinta motivul pentru care sunt aici. Nu prea are legatura cu orgoliul meu, sau cel putin nu cred. Daca ma insel te rog sa ma contrazici.

E parerea ta si o respect, nu am de ce sa te contrazic, cel putin nu mi se pare ca nu ai avea dreptate.
Imi place felul in care te-ai exprimat si am inteles raspunsul tau. Sper sa iubesti cu tot sufletul si sa ti se impartaseaasca sentimentele.

| LeontinAndrei a răspuns (pentru h3r):

Este doar o observatie. Iti multumesc pentru gandurile bune. Mi-ar face placere sa mai discutam. Am sa iti trimit un mesaj privat cu adresa mea de e-mail si daca doresti sa mai discutam ma poti adauga si vom vorbi. Have a nice day. happy

Ok, cu siguranta happy. Multumesc la fel.

34 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Sa inteleg ca tu nu mai iubesti laughing?

| h3r a răspuns:

Sper ca nu zici ca asa suntem toatelaughing.
Stai linistit, cine te va iubi cu adevarat pentru ceea ce esti, nu pentru ce ai, va aparea in viata ta atunci cand nu te astepti... Sa fii iubit!

| Demonull a răspuns:

Mda,si iti intra in creieras si nu mai iese de acolo si mai rau iti intra si in inima si nici de acolo nu iese.

| Hirako a răspuns:

Din pacate...

| h3r a răspuns (pentru Hirako):

Imi pare rau ca spui asta, nu uita ca toti avem ceva pus deoparte.

Răspuns utilizator avertizat
| adrian2k a răspuns:

Am cunoscut. si chiar am tinut mult la ea. dar din pacate ne-am despartit sad

| h3r a răspuns (pentru adrian2k):

Imi pare sincer rau. Poate mai este vreo sansa ca sa va impacati happy, iar daca nu este inseamna ca asa a fost sa fie. Nu-ti face griji, vei gasi pe altcineva care te va iubi asa cum meriti. Cum am zis si mai sus : " Cei al tau e pus deoparte".

| adrian2k a răspuns (pentru h3r):

Multumesc pentru incurajare happy

| h3r a răspuns (pentru adrian2k):

Pentru putin, nu-ti face griji, este cineva care te va merita.