anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey happy. Ai cunoscut vreo femeie care sa te inspire sa iubesti pâna când fiecare particica din tine e plina de ea? happy

Răspuns Câştigător
| LeontinAndrei a răspuns:

Da. Am cunoscut o astfel de femeie si am fost foarte fericit. Este un sentiment foarte placut cand iubesti, dar acest sentiment nespus de placut se poate transforma in cel mai mare chin atunci cand este o dragoste neimpartasita sau atunci cand persoana respectiva nu simte nimic pentru tine.

34 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| h3r a răspuns (pentru CelticHearth):

Nu, nu. Nu asta mi-a fost intentia, adica de a te jigni.
Poate ca n-ai dramatizat, ci doar ai exagerat.
Si probabil ca o dai in nesimtire, facandu-ma pe mine misogina. Din cate imi amintesc, tu ai inceput.
Vom vorbi atunci cand te vei controla... si bineinteles, sa vorbesti frumos, ca un baiat mare ce esti.

Răspuns utilizator avertizat
| h3r a răspuns (pentru CelticHearth):

Salutare si tie.
Putem vorbi asa ca si "oamenii", nu cu jigniri cum ai inceput tu, nu da bine pentru un baiat mare sa vorbeasca asa cu o fata, din cate imi amintesc te-am respectat pana ai intrecut limita. Daca ai ajunge sa ma cunosti ai fi surprins de ce pot, de cum gandesc, pentru ca aparentele inseala( de aceea m-ai tot acuzat tu aici!). Iar in ce priveste discutia noastra, nu se termina in bine pentru ca eu nu am nimic cu tine, deci totul a fost, este si va ramane ok. Nu sunt rautacioasa, precum spunea-i tu. Hahalaughing.
Numai bine!